TEMNÍ ELFOVÉ:"jaké budou nové jednotky"

Vše k fanstránce (připomínky, návrhy, kritika)
MINOTAUR

Re: TEMNÍ ELFOVÉ:"jaké budou nové jednotky"

Post by MINOTAUR »

Champion: Faceless
Elite: Minotaur,Čarodejnica,Hydra
Core: Vrah, Krvavá panna, Nájazdník

Takto by to mohlo byť podľa mňa.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Tyba

Post by Tyba »

Tak za mě CORE: Harpie,vrah,nejáká střelecká jednotka.
ELITE: Minotaur, kněžka, a třetí buď Hydra nebo Manticore - (páč proč tam nemůžou být dva - Lamasu je prostě mrtvá vylepšená mantikora)
Boss: To se nechám překvapit. Ale bral bych nějákého stínového ještěra létajícího - ne draka ale rychlého létajicího ještěra (podobnost třeba s wywernem s M&M III)

Ale jak říkám, takhle bych si to dokázal představit já.......
concobara

Post by concobara »

Jen se zeptám, kde jste zjistili, že by měli být temní elfové?
doomgrom

Post by doomgrom »

core: vrah, neco na blízko a nejspíš nájezdník nebo nějaký kouzelník
elite: rozhodně minotaura celkem mě štvalo že z něj udělaly v 5kách jednotku 3 úrovně narozdíl od předchozích dílů, dál bych chtěl nějákýho lítajícího zmetka do elite a jako třetí do elite bych dal buď čarodějnici nebo něco na způsob temnýho elementála
champ: tady bych dal nejspíš hydru protože ve většině HoMaMů to byla nedoceněná a taky většinou nejslabší jednotka narozdíl od svých vrstevníků např HoMaM 3 kde byla většina jednotek 7. úrovně silnější a hydra tak měla výhodu jen díky útoku dokola, ve 2kách nemělo cenu hydru bez teleportu nebo zrychlení vůbec vyrábět,
ve 4kách to bylo to samé jako v 3kách
a pokud ne hydru tak možná Gorynycha
efik

Post by efik »

concobara wrote:Jen se zeptám, kde jste zjistili, že by měli být temní elfové?

Jen logická dedukce. Pokud už někdo hrál kampaň v HOMAN VI tak už je tam nástin viz dračí jezdec (Cate) v kampani za Anastasii. Pak nedali do hry ani jednoho elfa a z lecjakých střípků se dá vyvodit, že by mohly být jako první datadisk. S přiběhem jak vlastně vzniklo pokolení Elf vs Delf. To je má dedukce

Za jednotky si představuji.
Kmenová:
Zvěd -> Vrah - (fyzický útok) bez postihu na blizko, střelba (25%), znalost anatomie (dává po útoku postih na pohyb a zvyšuje zranění), odolnost na magii temnoty, slabina na magii světla, živý -> +otrávený útok
Jestěří jezdec -> Ještěří nájezdník - (fyzický útok) Udeř/Uteč (po útoku se vrací na původní aniž by protivník útok opětoval, kousnutí (obránce si počítá jen 50% obrany, odolnost na magii temnoty, slabina na magii světla, živý -> + rozjezd (+X % k útoku za každý projeté políčko)
Beholder -> Vyšší Beholder - (magický útok) umí kouzlit blesk (1x za boj), ochromení (po utoku sniží obětí utok o -X%), odolnost na magii temnoty, slabina na magii světla, Odolnost na vzduch živý -> umí kouzlit řetězový blesk (místo blesku) (1x za boj)

Elitní:
Minotaurus -> Zlatý Minotarus (přeci jen to jsou elitní a vyborní strážci, tak proč z nich dělat kmenové jednotky) - (fyzický útok) Imunita proti kouzlům mysli, neomezený protiúder, chrabrost (nelze mít negativní morálku), odolnost na magii temnoty, slabina na magii světla, živý -> +rozseknutí (po zabiti alespoň 1 jednotky při úutoku, zaútočí znovu
Čarodějka stínu -> Matka stínů (magický útok) (střelec 100% (kouzlí), snižuje odolnost proti temnotě, bez postihu na blízko, odolnost na magii temnoty, slabina na magii světla, živý -> +umí kouzlit (strach)
Duch stínů - Alaka Onna - (magický útok) schopnosti podobné Temnému Elementálovi

Šampion:
Hydra -> Stínová Hydra (fyzický útok) (útočí na všechny okolo, Nepřítel nevrací úder, otrývený útok, regenerace, odolnost na magii temnoty, slabina na magii světla, živý -> +Neomezený protiúuder, Kyselá krev (obdoba Zrcadla bolestí)

ufff :) berte to jen jako mou představu nikde jsem to nevyčetl jen jsem měl velkou fantazii :D
Image
kiliroy

Post by kiliroy »

No. Hydry jsem vždy nesnášel, možná kdyby byla o hodně rychlejší než v předchozích dílech, nebo alespoň měla nějaký teleport. Já osobně doufám že jako šampión budou faceless. nebo dračíci.
:(
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Jsem to jen já nebo je tu i vic lidi které vysloveně irituje překlad slova CORE jako KMENOVÉ. Pomoooc. Moje hlava
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Thelvyn

Post by Thelvyn »

kiliroy wrote:No. Hydry jsem vždy nesnášel, možná kdyby byla o hodně rychlejší než v předchozích dílech, nebo alespoň měla nějaký teleport. Já osobně doufám že jako šampión budou faceless. nebo dračíci.

Hydry byly sice pomalé, ale když se dostaly ke slovu tak to byl mazec :twisted: . Stačila třeba stovečka regeneračních hyder v hradu, trochu naexpenej hrdina u nich a plně vystavěný hradby s pastma a dokázalo to zatopit i dost solidním armádám :lol:
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Myslím si, že temní elfové nebudou v dějství Might and Magic: Heroes VI ,protože od svých bratří z Irolanu se odtrhli v den Ohnivých slz (asi 200 let před dějstvím Heroes of might and magic V) tudíš budou asi jako Nekromanté ve stříbrných městech. Když je tam dají, tak snad to bude čas, kdy Tuidhana zradí Sylannu a přidá se k Malasse.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Lucas Gryf wrote:Myslím si, že temní elfové nebudou v dějství Might and Magic: Heroes VI ,protože od svých bratří z Irolanu se odtrhli v den Ohnivých slz (asi 200 let před dějstvím Heroes of might and magic V) tudíš budou asi jako Nekromanté ve stříbrných městech. Když je tam dají, tak snad to bude čas, kdy Tuidhana zradí Sylannu a přidá se k Malasse.

Máš trošku hokej v letopočtech
564 Druhé zatmění, Vzestup vládce démonů (Heroes VI)
566 Den Ohnivých slz, Spálený strom elfů, Temní elfové obviněni a vyhnáni, Tiudhane umírá. (takže nějaké 2 roky po heroes VI).
610 Vzestup nekromantů

To co začíná takřka 200 let později je naopak občanská válka v Sdemi městech
751 a trvá patnáct let

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Dave_Jame wrote:
Lucas Gryf wrote:Myslím si, že temní elfové nebudou v dějství Might and Magic: Heroes VI ,protože od svých bratří z Irolanu se odtrhli v den Ohnivých slz (asi 200 let před dějstvím Heroes of might and magic V) tudíš budou asi jako Nekromanté ve stříbrných městech. Když je tam dají, tak snad to bude čas, kdy Tuidhana zradí Sylannu a přidá se k Malasse.

566 Den Ohnivých slz, Spálený strom elfů, Temní elfové obviněni a vyhnáni, Tiudhane umírá. (takže nějaké 2 roky po heroes VI).
610 Vzestup nekromantů

751 a trvá patnáct let

Aha tak díky za osvětlení. Ty asi o HoMM víš hodně, když znáš ty letopočty .. kdey jsem poprvé slyšel o MMH6 a že bude takřka 400 let před HoMM5 tak jsem si myslel že to bude o Kunyakovi a Batuovi, ale ti byli o mnoho let dříve.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak překládám na těchto stránkách věci už nějakých 6 let. A série Might and magic je moje srdcová záležitost.

Mimochode, zas tak daleko to není. Skřetí výpravy skončily cca nějakých 60 let před heroes VI

kiliroy

Post by kiliroy »

Dave_Jame wrote:Jsem to jen já nebo je tu i vic lidi které vysloveně irituje překlad slova CORE jako KMENOVÉ. Pomoooc. Moje hlava

Neboj, nejsi sám. Alespoň že šampióna a elitní přeložili dobře, ale na tom se asi nic zkazit nedalo.
:(
HellFirr

Post by HellFirr »

610 Vzestup nekromantů

751 a trvá patnáct let[/quote]

Malinko jsi zapomněl na letopočet 585
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

@ Hellfire
Odhalení účasti démonů na dni ohnivých slz?
No v tomto kontextu se mi to nezdálo důležité. Ale když jsme u toho tématu. Tak jsem teď opravoval právě staré překlady letopočtů, takže až se stránky aktualizují, dočkáte se jich v lepší kvalitě než mají ty z 2005-6

Post Reply