Světlo, nebo Tma ?

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI

Světlo x Tma

Andělé
17
43%
Faceless
23
58%

Total votes: 40

Lucas Gryf

Re: Světlo, nebo Tma ?

Post by Lucas Gryf »

Informace o postapokalistickém (či jakém) Ashanu.
estla

Post by estla »

Trochu sme to rozoberali na tomto fóre Heroes V - Peklo - Kha Beleth, ako námet na H7 (čo už, keď sa nič nedeje a patch 1.2 je v nedohľadne :) )
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Dějstí po H5 už pro nás bude asi navždy zatajeno.
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Bylo by fajn, kdybychom mohli navrhnout kampaně do následujících Heroesů ..
Nebiros

Post by Nebiros »

Lucas Gryf wrote:Vy "bestie" :D Odvrhli jste se od Eleratha! Však to máte špočítaný! Světlo zvítězí! :D :D

Na toto tema budeme viest dlhy rozhovor doprovazený tvojím krikom :lol: Doufam, že se tešíš, lebo ja jo takže dám ti jednu radu......začni si tžrenovať hlasivky, lebo bude to dlhé :twisted:
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros

Post by Nebiros »

Lucas Gryf wrote:"Hlupáci, Grfí říše nakonec zvítězí, ať už s Vámi nebo bez vás!"
Citace lady Isabely
Možná že na Vaší straně je celý Sheogh a Ygg-Chal, ale na mé straně je Elerath a všichni jeho uctívači!
A odkuď si to vzala?

Lucasy nechci ti nič hovoriť ale Elrath a jeho uctivačí sú stale menej a menej....a i ked je pravda, že nad Sheagom vždy zvitazili ale vždy za to draho zaplatily a niektore vitastva neboli jednoznačne takže Peklo predsa len nakoniec zvitazi lebo má Kha-Beletha a jeho malinkeho synka a ja verim že synek rozbije to vezenie..
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Hrál jsi Dakr Messiash of Might and Magic? Já jo a já jsem otce neosvobodil.
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

No, zak možná budu poslední, ale krom mě mě v tomto podpoří Sylana a Elfové, Arkath a Trpaslící a Shalassa s Nagy! .. a ještě bezvěrní Mágové (nemyslím kultysty a necro).
Nebiros

Post by Nebiros »

Lucas Gryf wrote:Hrál jsi Dakr Messiash of Might and Magic? Já jo a já jsem otce neosvobodil.

Mna Maght and magic nejak neberú, ja zostavam len u Heroes.....a ked sme pri tom, tak neviem povedať ktory je oficialny koniec, ja tiež hral hry, kde je vela možnosti a oficialny koniec bol len jeden.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Lenže oficiálny koniec Dark Messiah je že Sareth oslobodí Kha-Beletha hahahah. Takže chaos pohltí celý Ashan a kým bude Urgash porcovať Ashu tak ja si zgustnem na gryfoch xD
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Jirkahudak2

Post by Jirkahudak2 »

věk elratha končí věk urgaše zacíná
Phoenix

Post by Phoenix »

Já jsem pro světlo a řád. Otázkou je, jestli taková frakce v HOMAM VI vůbec je.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

MINOTAUR wrote:Lenže oficiálny koniec Dark Messiah je že Sareth oslobodí Kha-Beletha hahahah. Takže chaos pohltí celý Ashan a kým bude Urgash porcovať Ashu tak ja si zgustnem na gryfoch xD

Co trepes kraviny Dark Messiah nema ziadne pokracovanie takze su officialne vsetky konce
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
kiliroy

Post by kiliroy »

ja Dark messiah nehrál, ale tam si přece můžete vybrat co uděláte ne? A že zatím není pokračování neznamená že ani nebude.
:(
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Nebirosi a Minotaure, nutíte mě se zamyslet, zda být člověk či démon! hmm .. být či nebýt to je oč tu běží ..
Post Reply