Světlo, nebo Tma ?
- Lucas Gryf
Re: Světlo, nebo Tma ?
Trochu sme to rozoberali na tomto fóre Heroes V - Peklo - Kha Beleth, ako námet na H7 (čo už, keď sa nič nedeje a patch 1.2 je v nedohľadne
)
- Lucas Gryf
- Lucas Gryf
Bylo by fajn, kdybychom mohli navrhnout kampaně do následujících Heroesů ..
Lucas Gryf wrote:Vy "bestie"Odvrhli jste se od Eleratha! Však to máte špočítaný! Světlo zvítězí!
![]()
Na toto tema budeme viest dlhy rozhovor doprovazený tvojím krikom
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Lucas Gryf wrote:"Hlupáci, Grfí říše nakonec zvítězí, ať už s Vámi nebo bez vás!"
Citace lady Isabely
Možná že na Vaší straně je celý Sheogh a Ygg-Chal, ale na mé straně je Elerath a všichni jeho uctívači!
A odkuď si to vzala?
Lucasy nechci ti nič hovoriť ale Elrath a jeho uctivačí sú stale menej a menej....a i ked je pravda, že nad Sheagom vždy zvitazili ale vždy za to draho zaplatily a niektore vitastva neboli jednoznačne takže Peklo predsa len nakoniec zvitazi lebo má Kha-Beletha a jeho malinkeho synka a ja verim že synek rozbije to vezenie..
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
- Lucas Gryf
Hrál jsi Dakr Messiash of Might and Magic? Já jo a já jsem otce neosvobodil.
- Lucas Gryf
No, zak možná budu poslední, ale krom mě mě v tomto podpoří Sylana a Elfové, Arkath a Trpaslící a Shalassa s Nagy! .. a ještě bezvěrní Mágové (nemyslím kultysty a necro).
Lucas Gryf wrote:Hrál jsi Dakr Messiash of Might and Magic? Já jo a já jsem otce neosvobodil.
Mna Maght and magic nejak neberú, ja zostavam len u Heroes.....a ked sme pri tom, tak neviem povedať ktory je oficialny koniec, ja tiež hral hry, kde je vela možnosti a oficialny koniec bol len jeden.
Lenže oficiálny koniec Dark Messiah je že Sareth oslobodí Kha-Beletha hahahah. Takže chaos pohltí celý Ashan a kým bude Urgash porcovať Ashu tak ja si zgustnem na gryfoch xD
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
-
Jirkahudak2
věk elratha končí věk urgaše zacíná
Já jsem pro světlo a řád. Otázkou je, jestli taková frakce v HOMAM VI vůbec je.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
MINOTAUR wrote:Lenže oficiálny koniec Dark Messiah je že Sareth oslobodí Kha-Beletha hahahah. Takže chaos pohltí celý Ashan a kým bude Urgash porcovať Ashu tak ja si zgustnem na gryfoch xD
Co trepes kraviny Dark Messiah nema ziadne pokracovanie takze su officialne vsetky konce
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
ja Dark messiah nehrál, ale tam si přece můžete vybrat co uděláte ne? A že zatím není pokračování neznamená že ani nebude.
- Lucas Gryf
Nebirosi a Minotaure, nutíte mě se zamyslet, zda být člověk či démon! hmm .. být či nebýt to je oč tu běží ..