Dave_Jame wrote:@ Hellfire Odhalení účasti démonů na dni ohnivých slz? No v tomto kontextu se mi to nezdálo důležité. Ale když jsme u toho tématu. Tak jsem teď opravoval právě staré překlady letopočtů, takže až se stránky aktualizují, dočkáte se jich v lepší kvalitě než mají ty z 2005-6
Ale kdo to odhalil, Dragon jezdci a byla také udělena amnestie Temným elfům ,ale jí nepřijaly.
Vraj maju byť v datadisku 2 nove narody. Myslite ze daju svetlich a temnych elfov
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dave_Jame wrote:tak a teď čekám na hlavní důvod tvé poznámky
Já už teď na 80% myslím že první datáč se bude týkat elfů.
Jen fakt nevím jak tam chtějí zakomponovat ty Trpoše, naštěstí pro tvůrce, jejich historie je povětšinou neznámá, tak si mohou vymyslet kdeco.
Pomalu upouštím od toho,že v prvním datadisku budou Temní elfové,ale jelikož konec H6 je vražda a letopočty před a po jsou jaké jsou,tak mě napadá ,že by nový národ mohl být Vrahové a budou svádět boj s lesníma elfy a otázka trpaslíků je nejasná,že by byly s nima asi nepřipadá v úvahu,ale kdo ví
Dave_Jame wrote:tak a teď čekám na hlavní důvod tvé poznámky
Já už teď na 80% myslím že první datáč se bude týkat elfů.
Jen fakt nevím jak tam chtějí zakomponovat ty Trpoše, naštěstí pro tvůrce, jejich historie je povětšinou neznámá, tak si mohou vymyslet kdeco.
Pomalu upouštím od toho,že v prvním datadisku budou Temní elfové,ale jelikož konec H6 je vražda a letopočty před a po jsou jaké jsou,tak mě napadá ,že by nový národ mohl být Vrahové a budou svádět boj s lesníma elfy a otázka trpaslíků je nejasná,že by byly s nima asi nepřipadá v úvahu,ale kdo ví
Keby ste to uz konecne dohrali tak SPOILER: Na Konci je Raelag ktory sa dohaduje s Facelessom, a uz uctieva Malassu, takze na 80% sa bude datac tocit okolo elfov. Datumy furt nerieste samotny dej H6 asi tiez netrval 1 mesiac.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
No kde sú temný elfovia tam vždy musia byť aj svetlí xD, ale aj mágov by som chcel vidieť.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Ja si naopak viem dobre predstaviť ich might hrdinu. Len si pozrite nejakých arabských bojovníkov zo stredoveku napr. križiackych výprav a máte ho xD