Světlo, nebo Tma ?
Re: Světlo, nebo Tma ?
Tak menšia chybyčka sa vloudila no snad mna zato Minotaur neznasilni 
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
kiliroy wrote:To že se hádáte. Estla a Nebiros ze začátku vypadali jako spojenci, ale už nejsou. Nemůžu se dočkat až se navzájem povraždíte.![]()
![]()
Aby bolo jasné - svoje priority sme si vysvetlili, a sme na jednej strane - preč s anjelmi
Nebiros wrote:Ale my v podstate sme spojenci len sa nezhodneme na postupe a v dalších veciachale jedno máme spoločone a na tom sa zhodneme a to zničenie demonov a ostatnych nehodných ras je tak Estlie?
Nemrš mi nick. Inakšie je to prešmyčka môjho mena, ktoré je takmer totožné s jednou z hlavných kampaňových postáv s H6. Ale k veci. Sme dva silné národy ( peklo a temný elfovia) nevidím problém sa dohodnúť na spoločnom postupe po zničení nášho nepriateľa.
- Kha-Beleth
estla wrote:Nebiros wrote:Ale my v podstate sme spojenci len sa nezhodneme na postupe a v dalších veciachale jedno máme spoločone a na tom sa zhodneme a to zničenie demonov a ostatnych nehodných ras je tak Estlie?
Nemrš mi nick. Inakšie je to prešmyčka môjho mena, ktoré je takmer totožné s jednou z hlavných kampaňových postáv s H6. Ale k veci. Sme dva silné národy ( peklo a temný elfovia) nevidím problém sa dohodnúť na spoločnom postupe po zničení nášho nepriateľa.
Nepřítel mého nepřítele je můj přítel
A bacha na jazyk nebo to, co z něj zbylo, Veyere, e teda Nebirosi
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
To čo napísal Nebiros o zniční démonov je preklep... Mali to byť anjeli, takže klídek, je to spojenec 
Kha-Beleth wrote:estla wrote:Nebiros wrote:Ale my v podstate sme spojenci len sa nezhodneme na postupe a v dalších veciachale jedno máme spoločone a na tom sa zhodneme a to zničenie demonov a ostatnych nehodných ras je tak Estlie?
Nepřítel mého nepřítele je můj přítel
A bacha na jazyk nebo to, co z něj zbylo, Veyere, e teda Nebirosi
Kha-Beleteh nebo ne, taky si davej pozor na jazyk a nehovor mi Veyer nebo te pretrhnu jak hada, štestí mám na to dosť
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
estla wrote:To čo napísal Nebiros o zniční démonov je preklep... Mali to byť anjeli, takže klídek, je to spojenec
Aspon niekto je ehm, hodný na mna
estla wrote:Že by len jedna
o trocha viac asi 6
Orkovia sú fakt hnusní - ale moji obľúbení, čistá sila
Trochu aj krv démonov.
estla wrote:Nemrš mi nick. Inakšie je to prešmyčka môjho mena, ktoré je takmer totožné s jednou z hlavných kampaňových postáv s H6. Ale k veci. Sme dva silné národy ( peklo a temný elfovia) nevidím problém sa dohodnúť na spoločnom postupe po zničení nášho nepriateľa.
Zajímavé, temná elfka Estla se rozhodla spolupracovat s démony. Její jednání bude zapsáno a uchováno pro další generace. Musíme zvážit zda není příliš nebezpečná. A ověřit její návaznost na Klan Soulscar.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame wrote:A ověřit její návaznost na Klan Soulscar.
Tak to jse nějak nepochopil. V h5 přece žádná estla nebyla a v h6 nejsou ani temní elfové.
kiliroy wrote:Tak to jse nějak nepochopil. V h5 přece žádná estla nebyla a v h6 nejsou ani temní elfové.
Teď už se to tady hodně řeší RP (Role palying), tak proč si s tím nevyhrát. Soulscar je klan temných elfů,který vyznával démony. Estla používá jako ikonu Shadyu, Biaru v převleku za temnou elfku a koketuje tady s "démony" o spojenectví proti andělům. Už chápeš?
Edit: Nápověda pro Kiliroye na Estlino jméno -> ST-e-la?(můj tajný tip)
Last edited by Dave_Jame on Sat Dec 10, 2011 10:07 am, edited 1 time in total.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
No jo. Díky za osvětlení. Asi si začnu na někoho konkrétního hrát taky. Tak kdo by se zachoval tak jako já.
Ale estlo, jakého že jména to je přesmička, nemůžu na nic přijít?
Ale estlo, jakého že jména to je přesmička, nemůžu na nic přijít?
estla wrote:kiliroy wrote:To že se hádáte. Estla a Nebiros ze začátku vypadali jako spojenci, ale už nejsou. Nemůžu se dočkat až se navzájem povraždíte.![]()
![]()
Aby bolo jasné - svoje priority sme si vysvetlili, a sme na jednej strane - preč s anjelmiO ´dalšom postupe vedieme sumit
Tak už by to fakt chcelo nejaký poriadny útok čo vy nato moji drahí démoni
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.