Lucas Gryf wrote:Zkusme to tak, že si vytvoříš na ploše zástupce, rozklikneš vlastnosti a v kolonce CÍL připiš mezeru a /offline
Takto by to mělo vypadat
Might & Magic Heroes VI.exe" /offline
Já to takhle hraju a mám originálku. Urvalo by mě nedokončit si singl, jen protože zas "někde, něco" někomu" spadlo. Navíc pro nás "nesoutěživé" jsou vymoženosti statistik, porovnávání a pod zbytečnost. Kdyby byly v off i dynasty zbraně a nebo vůbec byly k sehnání aspoň nějaké klacky do ruky // aspoň já žádnej na trhu nenašla// určitě bych hru online oželela. // Kluci v Ubisoftu s tím vydrbali hold no

///
Zvažovala jsem dokonce i limitovanou edici... ale ..... triček si koupím dost i sama a mou oblibenou Martinu mi na něj nevytiskli, artworky nemusím, Anděl nebo jinej panďulák tam není / bojovnice Martina už vůbec/ a pořádnej manuál taky ne. Nepočítám tu trapnou brožuru nazvanou "manuál v češtině" jemuž mi zcela normální lidé říkáme instalační návod

Prodavače co to mají v popisu jako manuál bych poslal na hraní Subkám.
Já jsem po několika týdnech hraní / no jo není tolik času, pokud vůbec nějakej je/ mohla začít znova. Po nainstal patche 1.2.1 mi nešla rozchodit ani jediná uložená pozice. Hra se spustila, vše v pořádku, nahrálo se každá uložená pozice, ale po skončení kola jsem viděla jak táhnou nepřátelé a..... pád do windows.
Nemít plnou polici orig her, řekla bych.... na...naposledy jsem si něco origoš koupila