SP

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
huklor

SP

Post by huklor »

Zdravím.
Dneska jsem stahnul Heroes 6 od skidrow a bezproblemu nainstaloval. po instalaci to po me chtelo nainstalovat patche to jsem taky udelal, ale pak jsem chtel zahrat singleplayer jenze me to ukazalo nejakou tabulku kde sjem se musel regnout a pak to po me chtelo orginalni cdkey, ten ale nemam. a kdyz jsme dal prepnout do offlinne modu tak me to napsalo ze musim se alespon jednou prihlasit online a kdyz sjem to spustil jeste jednou zobrazila se tabulka ze uz by se to asi chtelo spustit, ale ta nezmizela a nic to nedela nevite cim to muze byt ? :(
diky za rady :arrow:
suchy84

Re: SP

Post by suchy84 »

Pokud chceš poradit, tak bych se radši zeptal přímo na té stránce kde sis tu hru stáhnul, tohle je stránka pouze pro ty, kterým není líto peněz za tuto hru, takže bych nečekal, že ti tu někdo poradí
huklor

Post by huklor »

suchy84 wrote:Pokud chceš poradit, tak bych se radši zeptal přímo na té stránce kde sis tu hru stáhnul, tohle je stránka pouze pro ty, kterým není líto peněz za tuto hru, takže bych nečekal, že ti tu někdo poradí

Aha, to jsme nevedel sorry ;)
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Jen pro informaci všem dalším.
Nikdo si tu nedělá iluze že všichni kdo sem chodí mají originální hru. Ale naším zájmem je aby hra prosperovalo, a pirátstvím bereme tvůrcům motivaci dál na ní pracovat.
Proto není v našem zájmu, ani v zájmu vás hráčů pomáhat těm, kteří tvůrce, a tedy i potenciální budoucnost hry, podporovat nehodlají. Pokud si hru chcete vyzkoušet, zda vám stojí za to do ní investovat, a nechcete kupovat zajíce v pytli, existuje taková úžasná věc, jako je DEMO.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Zkusme to tak, že si vytvoříš na ploše zástupce, rozklikneš vlastnosti a v kolonce CÍL připiš mezeru a /offline
Takto by to mělo vypadat
Might & Magic Heroes VI.exe" /offline
Thelvyn

Post by Thelvyn »

Dave_Jame wrote:Jen pro informaci všem dalším.
Nikdo si tu nedělá iluze že všichni kdo sem chodí mají originální hru. Ale naším zájmem je aby hra prosperovalo, a pirátstvím bereme tvůrcům motivaci dál na ní pracovat.
Proto není v našem zájmu, ani v zájmu vás hráčů pomáhat těm, kteří tvůrce, a tedy i potenciální budoucnost hry, podporovat nehodlají. Pokud si hru chcete vyzkoušet, zda vám stojí za to do ní investovat, a nechcete kupovat zajíce v pytli, existuje taková úžasná věc, jako je DEMO.

Jen kdyby nám ti tvůrci svou šikovností nebrali motivaci, kupovat si jejich výtvory :lol: .
Vesy

Post by Vesy »

Thelvyn wrote:

Jen kdyby nám ti tvůrci svou šikovností nebrali motivaci, kupovat si jejich výtvory :lol: .

Tebe ta hra nebaví?
Thelvyn

Post by Thelvyn »

Vesy wrote:
Thelvyn wrote:

Tebe ta hra nebaví?

Když vezmu tu oficiálku co je na normálnim kompu, tak to bylo do 1.2 místy nehratelný a spousta nefunkčních věcí. Pak chvíli pohoda a teď 1.21 kterej mi shazuje hru, takže znovu nehratelný.
Na ntb, "offline verze" nechal sem jí najet maximálně na 1.2, takže hraju v pohodě, ale bez jakejkoliv "bonusů" mezi které je započítána i taková blbost jako vlastní hrdina do začátku custom mapy / hotseatu. Plus neustálý otravný hlášky co se mi přidalo do bestiáře, protože v něm v offline verzi nic nezůstává.
Debilní ochrana, přez kterou si nezahraješ blbej singleplayer když spadne server.. Místy podivná kampaň, asi bych si jí měl zkusit zahrát v doporučeném pořadí a ne si logicky dát vždycky jednu frakci, protože pak to nedává moc smysl...
Ale to už tady bylo všechno Xkrát řečeno. Ta hra by mě prostě bavila, kdyby mi pořád něco nebránilo v jejím hraní.
Teď sem zrovna četl, že vyjde novej Rayman, od Ubisoftu, na konci března. Tak nevim jestli budu tak blbej že to koupim.
Vesy

Post by Vesy »

Jasně... Ty asi originálku máš. Já beru i odpověď stylu nekoupím, protože mám přednější veci než hry... Ale opravdu nemusím, když někdo říká, že to nekoupí, protože je to krám a hraje to o 106 ;-)
estla

Post by estla »

Po patchy 1.1 som mala "nútenú odstávku" ( grafická karta ) a vlastne som poriadne začala hrať až po 1,21. Závažnejšie problémy s hrou, čo sa týka technickej stránky, som v podstate nemala - bugy nerátam, že 3 - 4 krát padol server tiež nie. V terajšom stave to nie je podľa mňa také zlé ( minule, že 15 hodín hrania odrátaj jedlo a iné potrebné veci :lol: ) a lepšie to už nebude v tejto verzii. To pripojenie mi nie je síce po chuti, ale bavia ma bonusy z neho :wink: V deji som sa síce po hraní po jednotlivých frakciách strácala, ( mi to vyhovovalo, čo sa týka získania zručnosti s daným národom ),ale druhý pokus s doporučeným poradím pomohol. Už zase nabieham na systém " ešte dokončím týždeň a na dnes stačí" :D
kiliroy

Post by kiliroy »

estla wrote: " ešte dokončím týždeň a na dnes stačí" :D

Tohle já si bohužel říkám každý večer 10x :)
:(
estla

Post by estla »

Naposledy som sa tak zabudla Irina - 4. misia, už to vyzeralo v poho, dohrám to. Idem do podzemia a dám tú potvoru - idem spať. A tá sviňa nie a nie umrieť. Tak ma to vytočilo, že ma spanie razom prešlo - zaťala som sa a 2:57 sa to podarilo :lol:
Xantipa

Post by Xantipa »

Lucas Gryf wrote:Zkusme to tak, že si vytvoříš na ploše zástupce, rozklikneš vlastnosti a v kolonce CÍL připiš mezeru a /offline
Takto by to mělo vypadat
Might & Magic Heroes VI.exe" /offline

Já to takhle hraju a mám originálku. Urvalo by mě nedokončit si singl, jen protože zas "někde, něco" někomu" spadlo. Navíc pro nás "nesoutěživé" jsou vymoženosti statistik, porovnávání a pod zbytečnost. Kdyby byly v off i dynasty zbraně a nebo vůbec byly k sehnání aspoň nějaké klacky do ruky // aspoň já žádnej na trhu nenašla// určitě bych hru online oželela. // Kluci v Ubisoftu s tím vydrbali hold no :)///
Zvažovala jsem dokonce i limitovanou edici... ale ..... triček si koupím dost i sama a mou oblibenou Martinu mi na něj nevytiskli, artworky nemusím, Anděl nebo jinej panďulák tam není / bojovnice Martina už vůbec/ a pořádnej manuál taky ne. Nepočítám tu trapnou brožuru nazvanou "manuál v češtině" jemuž mi zcela normální lidé říkáme instalační návod :evil: Prodavače co to mají v popisu jako manuál bych poslal na hraní Subkám.
Já jsem po několika týdnech hraní / no jo není tolik času, pokud vůbec nějakej je/ mohla začít znova. Po nainstal patche 1.2.1 mi nešla rozchodit ani jediná uložená pozice. Hra se spustila, vše v pořádku, nahrálo se každá uložená pozice, ale po skončení kola jsem viděla jak táhnou nepřátelé a..... pád do windows.
Nemít plnou polici orig her, řekla bych.... na...naposledy jsem si něco origoš koupila :lol:
Platí se za liščí kožich nikoliv za noru.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
Post Reply