H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
MartinB.Mellman

Re: H6 technická podpora

Post by MartinB.Mellman »

Jojo, nainstaloval jsem všechny do 1.2.1
HellFirr

Post by HellFirr »

http://static2.cdn.ubi.com/transition/details/fr.html
Od 7 února hra bude k dispozici na dobu x hodin
Thelvyn

Post by Thelvyn »

HellFirr wrote:http://static2.cdn.ubi.com/transition/details/fr.html
Od 7 února hra bude k dispozici na dobu x hodin

Na x hodin? nevidim o hodinách ani zmínku, v případě francouzů bych přesun serverů počítal spíš na dny :lol:
estla

Post by estla »

S tým ich vágnym prístupom k veci to vidím tiež tak - niekoľko dní :twisted:
AINU

Post by AINU »

Zaity wrote:Pls pomoc po chvilce hraní mi to taky spadne a objeví se okno s touhle chybou:

AppName: might & magic heroes vi.exe AppVer: 1.1.1.0 ModName: d3d9.dll
ModVer: 5.3.2600.5512 Offset: 00088572

ví někdo co s tím?

bohužel ta samá chyba u mne:
Image

téměř při každém souboji hra padá do woken, i několikrát za 1 souboj, je to opravdu k nasrání :evil:
Ondra8923

Post by Ondra8923 »

:evil: :evil: :evil: Co to má zase znamenat? Já jsem si hru koupil a zaplatil za ni. Chci hrát TEĎ, chci hrát KDYKOLIV budu chtít Já. A ne jen tehdy, kdy se ti neschopní francouzi, kteří zdá se opravdu neudělají nic pořádně, milostivě rozhodnou, že budou zrovna dávat pozor, jestli je všechno v pořádku. Myslel jsem, že po tom přesunutí serveru se to už nestane... :evil: :evil: :evil:
Andre

Post by Andre »

Zdravim, mam problem, po nainstalovani, napatchovani... kdyz sem byl na svym ucte a dal sem hrat tak to zcernalo vratilo se do windows a zustalo jen upsotred obrazovky obrazek heroes6 a ze se to nacita. Da se to pak ukoncit jen pre ctrlaltdelete. Zkousel sem to uz i nekolikrat preinstalovat. Vite poradit? Predem moc dik
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Neviete v čom je problém, keď sa mi od rána zrazu nedá pripojiť na conlux ? Žiadnu údržbu na dnes neoznamovali a nemám kvôli tomu ani savy.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Altair8

Post by Altair8 »

To samé aj mně. Když spustím launcher, tak se dá přihlásit normálně, ale do hry mě to už nepustí a napíše, že se nemůžu připojit na conflux. Podle officiálního fóra s tím má problém každý, takže chyba je u UBI. O to víc mě štve, že jim to spadlo zrovna přes víkend :evil:
Morbid

Post by Morbid »

Chcem sa touto cestou Ubisoftu poďakovať (nadávky si sám scenzurujem) za skvelú DRM (protiužívateľskú...pardon protipirátsku ochranu): Ako to tu už vyjadril Ondra8923, zaplatil som si za hru, chem ju hrať vtedy, keď mám čas a chuť a nie vtedy, kedy sa sku*venému confluxu uráči fungovať. Keď tento zas*aný Ubisoft pchá do každej svojej hry to buze*antské a úchylné DRM, tak nech sa láskavo stará o to, nech to aspoň nepadá. Keby H6 bola čistokrvne online hra, tak som ticho a maximálne si tak zaškrípem zubami, mám pochopenie pre to, že sa može niekde stať chyba, veď nič nie je dokonalé. ALE!!!....z mojej strany je všetko v poriadku, hrám H6 singel, je to SINGEL a koli idi*tom z Ubi ja nemožem hrať, hoci som si zaplatil ORIGINÁLKU??? Keby sa chcel Ubisoftu niekto zastávať, že tento singel-online systém je skvelý, mnoo... keď funguje, je fajn, ale všetko toto sa dalo kľudne spraviť aj normálne, bez nutnosti byť pripojený na internet! :evil: :evil: :evil: Ešte sa chcem ospravedlniť, ak niekoho som pohoršil svojimi výrazmi, ale od dob Grcoš*ku...ééé Biošoku, hry, ktorú som si taktiež pred rokmi kúpil originálku A DODNES!!! som ju vďaka "skvelej" a úchylnej DRM-ochrane nehral, som vždy šialene nasraný na takéto buzeračné a šikanujúce praktiky od vydavateľov na poctivých užívateľov, čo si platia originálky!!! P.S. PUCK OF UBISOFT!!!! PUCK OF DRM!!!! :evil: :evil: :evil:
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Presne tak. Ten Ubisoft to celé len dosiera (vyjadrujem sa veľmi mierne xD). To je už fakt vrchol keď si ani origo hru nemôžem zahrať :x . Som sa tešil že si cez víkend zahrám, akurát mám kampaň za necro rozohratú a nič z toho omg.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Altair8

Post by Altair8 »

Zkusil sem spustit hru, a už mě normálně přihlásilo... zatím všechno běží jak má
Morbid

Post by Morbid »

Som zvedavý, či tí dem*nti z Ubisoftu vyprdnú aspoň nejaké ospravedlnenie. :twisted:
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

a co ti to pomoze ze povedia sorry na offic stranke :D raz si si to kupil a nainstaloval tym si suhlasil s licencnimy podmienkamy kde su zahrnute aj vypadky atd,,,, takze mozte akurat supat nohami a trpet to co ubacami s H6 porobili
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Robertosom

Post by Robertosom »

Najlepšie na tom je že piráti samotní netušia že nejakí výpadok bol, im všetko fungovalo vpohode :D
Post Reply