H6 technická podpora
-
MartinB.Mellman
Re: H6 technická podpora
Jojo, nainstaloval jsem všechny do 1.2.1
http://static2.cdn.ubi.com/transition/details/fr.html
Od 7 února hra bude k dispozici na dobu x hodin
HellFirr wrote:http://static2.cdn.ubi.com/transition/details/fr.html
Na x hodin? nevidim o hodinách ani zmínku, v případě francouzů bych přesun serverů počítal spíš na dny
S tým ich vágnym prístupom k veci to vidím tiež tak - niekoľko dní 
Zaity wrote:Pls pomoc po chvilce hraní mi to taky spadne a objeví se okno s touhle chybou:
AppName: might & magic heroes vi.exe AppVer: 1.1.1.0 ModName: d3d9.dll
ModVer: 5.3.2600.5512 Offset: 00088572
ví někdo co s tím?
bohužel ta samá chyba u mne:

téměř při každém souboji hra padá do woken, i několikrát za 1 souboj, je to opravdu k nasrání
Zdravim, mam problem, po nainstalovani, napatchovani... kdyz sem byl na svym ucte a dal sem hrat tak to zcernalo vratilo se do windows a zustalo jen upsotred obrazovky obrazek heroes6 a ze se to nacita. Da se to pak ukoncit jen pre ctrlaltdelete. Zkousel sem to uz i nekolikrat preinstalovat. Vite poradit? Predem moc dik
Neviete v čom je problém, keď sa mi od rána zrazu nedá pripojiť na conlux ? Žiadnu údržbu na dnes neoznamovali a nemám kvôli tomu ani savy.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
To samé aj mně. Když spustím launcher, tak se dá přihlásit normálně, ale do hry mě to už nepustí a napíše, že se nemůžu připojit na conflux. Podle officiálního fóra s tím má problém každý, takže chyba je u UBI. O to víc mě štve, že jim to spadlo zrovna přes víkend 
Chcem sa touto cestou Ubisoftu poďakovať (nadávky si sám scenzurujem) za skvelú DRM (protiužívateľskú...pardon protipirátsku ochranu): Ako to tu už vyjadril Ondra8923, zaplatil som si za hru, chem ju hrať vtedy, keď mám čas a chuť a nie vtedy, kedy sa sku*venému confluxu uráči fungovať. Keď tento zas*aný Ubisoft pchá do každej svojej hry to buze*antské a úchylné DRM, tak nech sa láskavo stará o to, nech to aspoň nepadá. Keby H6 bola čistokrvne online hra, tak som ticho a maximálne si tak zaškrípem zubami, mám pochopenie pre to, že sa može niekde stať chyba, veď nič nie je dokonalé. ALE!!!....z mojej strany je všetko v poriadku, hrám H6 singel, je to SINGEL a koli idi*tom z Ubi ja nemožem hrať, hoci som si zaplatil ORIGINÁLKU??? Keby sa chcel Ubisoftu niekto zastávať, že tento singel-online systém je skvelý, mnoo... keď funguje, je fajn, ale všetko toto sa dalo kľudne spraviť aj normálne, bez nutnosti byť pripojený na internet!
Ešte sa chcem ospravedlniť, ak niekoho som pohoršil svojimi výrazmi, ale od dob Grcoš*ku...ééé Biošoku, hry, ktorú som si taktiež pred rokmi kúpil originálku A DODNES!!! som ju vďaka "skvelej" a úchylnej DRM-ochrane nehral, som vždy šialene nasraný na takéto buzeračné a šikanujúce praktiky od vydavateľov na poctivých užívateľov, čo si platia originálky!!! P.S. PUCK OF UBISOFT!!!! PUCK OF DRM!!!!

Presne tak. Ten Ubisoft to celé len dosiera (vyjadrujem sa veľmi mierne xD). To je už fakt vrchol keď si ani origo hru nemôžem zahrať
. Som sa tešil že si cez víkend zahrám, akurát mám kampaň za necro rozohratú a nič z toho omg.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Zkusil sem spustit hru, a už mě normálně přihlásilo... zatím všechno běží jak má
Som zvedavý, či tí dem*nti z Ubisoftu vyprdnú aspoň nejaké ospravedlnenie. 
a co ti to pomoze ze povedia sorry na offic stranke
raz si si to kupil a nainstaloval tym si suhlasil s licencnimy podmienkamy kde su zahrnute aj vypadky atd,,,, takze mozte akurat supat nohami a trpet to co ubacami s H6 porobili
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
-
Robertosom
Najlepšie na tom je že piráti samotní netušia že nejakí výpadok bol, im všetko fungovalo vpohode