Draci vs. Hydry
Re: Draci vs. Hydry
no jak kdy ale asi draci
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

-
Lemonexe
- Location: Temná věž kdesi v divočině, kde shromažduji hordy kostlivců!
Blackdragon je mnohem lepší, protože je všestranější - letadlo se hodí třeba na dobývání měst a hlavně, damage do potvory stojící za cílem je lepší než vícehlavý útok, protože drak se k místu, kde má oponent příšery vedle dostene včas (hydra je hrozně pomalá) a rezistence proti vší magii je dobrá třeba na řád, protože řád má do combatu podprůměrné příšery, takže proti combatově vysoce nadprůměrným jednotkám, které nemůže paralyzovat dobrou kletbou je na nic
Black Dragon je jednoznačně lepší ale já spíše vždycky stavěl močál než dračí doupě hyder je víc,útočí na víc jednotek najednou,nevrací úder a tuhle schopnost mám v Heroes IV u hydry nejraději a navíc teda nevím jak vy ale já na draky neměl v jednom kuse finance a (tuším že síru) nejsem si ted uplně jistej dlouho jsem zase IV nehrál.

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Samozřejmě draky. Oblíbil jsem si je od tý doby, co jsem s nima bez problému rozsekal bráchvu armádu. Naopak je nenávidim když jsou proti mě, to si pak řikam "KOHO TO NAPADLO DÁT JSEM TAKOVÝHO ŠMEJDA CO MI BEZ ZTRÁT ZKOSÍ CELOU ARMÁDU"
Minulost je odvráceným zrcadlem tvé duše.
Posel Smrti
Posel Smrti
- Lucas Gryf
Já osobně beru Hydry a Kiriny za draky, ikdyž vím, že nejsou. Ale rozhodl bych se pro Hydry