Mágia - Sila
Mágia - Sila
Ktorú z týchto alternatív volíte pri hrdinoch? .. radšej zakladáte na Mágií alebo Sile? (kúzla<->boj)
Re: Mágia - Sila
To zaleží na okolnostech, ale kromě barbarů, je dobré si vždy aspoň jednu magii dát, když už člověk má manu.
stopro magie
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Nebyl sem si stoprocentně jistý kam zařadit štěstí. Nakonec jsem tedy hlasoval pro sílu , jelikož dobře vycvičené jednotky podpořené štěstím jsou lepší než jakákoli magie. Samozřejmě , ale , že když cvičím hrdinu , tak se učím i něktorou z magii , buďto na oslabování nepřítele , nebo podporu vlastních jednotek , čimž jim zase zvyšuju sílu. Nejspíš prostě síla a magie jdou ruku v ruce , není tedy 100% možné vybrat si mezi nimi 
No já bych volil magic ale zaleží za co hraju,jestli hraju za lidi tak mi je magic na nic.Hlavně magic používam u warlocků se štěstím...

Oto10 wrote:No já bych volil magic ale zaleží za co hraju,jestli hraju za lidi tak mi je magic na nic.Hlavně magic používam u warlocků se štěstím...![]()
![]()
U lidí právě není užitečná destrukce lidi jsou spíš na světlo nebo temnotu
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Samozřejmě , ale , že když cvičím hrdinu , tak se učím i něktorou z magii , buďto na oslabování nepřítele , nebo podporu vlastních jednotek , čimž jim zase zvyšuju sílu. Nejspíš prostě síla a magie jdou ruku v ruce , není tedy 100% možné vybrat si mezi nimi 
Get fast success in Pass4sure and ECCOUNCIL exam questions by using our latest exam University of California, Los Angeles .We also offer up-to-date wikipedia and answers for your prep of selftestengine.
Grawl wrote:Oto10 wrote:No já bych volil magic ale zaleží za co hraju,jestli hraju za lidi tak mi je magic na nic.Hlavně magic používam u warlocků se štěstím...![]()
![]()
U lidí právě není užitečná destrukce lidi jsou spíš na světlo nebo temnotu
Předchozí příspěvek nemusíš citovat
Já to teda volim podle rasy
Sorry. Mimochodem znám fórum, kde je za to BAN. 
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Já radši používám sílu (útok, obrana, vedení, štěstí + osvícení/válečné stroje/logistika), zvláště u barbara, což je moje oblíbená rasa. Jinak magie není špatná, zejména pokud máš slabou armádu, ale mám prostě radši pasivní bonusy jednotkám a třeba taktika se také hodí (zvlášť u temných elfů, pekla a lidí).
Taktika je dobrá se střelcem 2x2. (lich,titán...)