Mágia - Sila

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply

Mágia - Sila?

MÁGIA :-P
7
47%
SILA :-|
8
53%

Total votes: 15

cico410

Mágia - Sila

Post by cico410 »

Ktorú z týchto alternatív volíte pri hrdinoch? .. radšej zakladáte na Mágií alebo Sile? (kúzla<->boj)
Rigo

Re: Mágia - Sila

Post by Rigo »

To zaleží na okolnostech, ale kromě barbarů, je dobré si vždy aspoň jednu magii dát, když už člověk má manu.
drsnak

Post by drsnak »

stopro magie
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
Bušák

Post by Bušák »

Nebyl sem si stoprocentně jistý kam zařadit štěstí. Nakonec jsem tedy hlasoval pro sílu , jelikož dobře vycvičené jednotky podpořené štěstím jsou lepší než jakákoli magie. Samozřejmě , ale , že když cvičím hrdinu , tak se učím i něktorou z magii , buďto na oslabování nepřítele , nebo podporu vlastních jednotek , čimž jim zase zvyšuju sílu. Nejspíš prostě síla a magie jdou ruku v ruce , není tedy 100% možné vybrat si mezi nimi :)
Oto10

Post by Oto10 »

No já bych volil magic ale zaleží za co hraju,jestli hraju za lidi tak mi je magic na nic.Hlavně magic používam u warlocků se štěstím... :D :D :D
Grawl

Post by Grawl »

Oto10 wrote:No já bych volil magic ale zaleží za co hraju,jestli hraju za lidi tak mi je magic na nic.Hlavně magic používam u warlocků se štěstím... :D :D :D

U lidí právě není užitečná destrukce lidi jsou spíš na světlo nebo temnotu
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
zohanx747

Post by zohanx747 »

Samozřejmě , ale , že když cvičím hrdinu , tak se učím i něktorou z magii , buďto na oslabování nepřítele , nebo podporu vlastních jednotek , čimž jim zase zvyšuju sílu. Nejspíš prostě síla a magie jdou ruku v ruce , není tedy 100% možné vybrat si mezi nimi :)
Get fast success in Pass4sure and ECCOUNCIL exam questions by using our latest exam University of California, Los Angeles .We also offer up-to-date wikipedia and answers for your prep of selftestengine.
Maximus

Post by Maximus »

Grawl wrote:
Oto10 wrote:No já bych volil magic ale zaleží za co hraju,jestli hraju za lidi tak mi je magic na nic.Hlavně magic používam u warlocků se štěstím... :D :D :D

U lidí právě není užitečná destrukce lidi jsou spíš na světlo nebo temnotu

Předchozí příspěvek nemusíš citovat :mrgreen:
Já to teda volim podle rasy
Grawl

Post by Grawl »

Sorry. Mimochodem znám fórum, kde je za to BAN. :oops:
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Gotai

Post by Gotai »

Já radši používám sílu (útok, obrana, vedení, štěstí + osvícení/válečné stroje/logistika), zvláště u barbara, což je moje oblíbená rasa. Jinak magie není špatná, zejména pokud máš slabou armádu, ale mám prostě radši pasivní bonusy jednotkám a třeba taktika se také hodí (zvlášť u temných elfů, pekla a lidí).
Grawl

Post by Grawl »

Taktika je dobrá se střelcem 2x2. (lich,titán...)
Post Reply