Vše k fanstránce (připomínky, návrhy, kritika)
Nebiros
estla wrote: Nebiros wrote: NJ, dalši topic kde širime pravdu a svetlo Urgashovo, neboť jak pravil Urgash: Vitestvi bude me a ostatny može len čušať a šoupat nohama
Nemyslím, že by Urgash chcel šíriť svetlo - môžete šíriť tmu Urgashovu - až kým vám "niekto" neklepne po prstoch (kladivko už mám)
Zas to neber doslovne
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
estla
Veď to sa mi páči - že sa to tak hovorí, ale na túto situáciu je to absurdné - musela som rypnúť
Nebiros
estla wrote: Veď to sa mi páči - že sa to tak hovorí, ale na túto situáciu je to absurdné - musela som rypnúť
A práve kvoli tej absurdite je to tak krásne
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
MINOTAUR
Tak budeme šíriť chaotické svetlo a je vybavené
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Grawl
A proč nešíříte temnou záři?
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.