H6 technická podpora
Re: H6 technická podpora
Stejný dokola rozhodně ne, páč mě stačilo jen nastavit na ikoně kompatibilní s win.7/vista a problém se vyřešil, žádná aktualizace driveru grafiky
-
Greeenpeach
Ahoj zakoupil jsem si heroes 6 nainstalova updatoval atd .. kdyz zapnu hru a zacnu hrat tak zhruba 3 - 6 tah se hra kousne ( vzy kyz nakoupim nejakou budouvu , slysim zvuky mohu klikat ale nic se nedeje ) muze bejt problem v tom ze to hraju taky na notasu ??
-
Greeenpeach
Ahoj zakoupil jsem H6 a po nainstalovani a staženi atd jsem zapl hru a zjistil ze se mi to freezuje ve meste .Zkousel jsem najit reseni a zjistil jsem jen ze bych si musel deabgrejdovat svoji grafickou kartu . Neni jina možnost ??????
Dokud Nvidia nezmění své rozhraní tak ne
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Mám následující problém: nainstaloval jsem hru, prvotní verze 1.0.0 udělal jsem první misi, a když chci načíst další mapu, hra spadne. Kdyby to bylo grafikou, tak by mi přeci hra neběžela vůbec, ne? Tak jsem si stáhl patch 1.8.0 nainstaloval ho a hra se mi nespustí vůbec
když chci zapnout, jenom se načte takový to úvodní okénko a dál nic...
Zdravím,
mám s HOMAM VI také nějaké problémy. Mám základní hru a datadisk a nejde se mi připojit ke CONFLUXU, respektive to stále ukazuje připojování ke Confluxu, ale výsledek žádný. Také mi u datadisku nejde první animace (ne upoutávka), na které by se měl objevit Raelag, místo toho obrazovka ztmavne a je tam vidět pouze text, co kdo říká, ale není v animaci nic vidět. Prosím poraďte!
EDIT: Tak už jsem ten problém vyřešil. Stačilo konfigurovat přepínatelnou grafiku a u HOMAM VI vybrat vysoký výkon místo neurčeného. Takže při grafických potížích určitě doporučuji zkusit.
mám s HOMAM VI také nějaké problémy. Mám základní hru a datadisk a nejde se mi připojit ke CONFLUXU, respektive to stále ukazuje připojování ke Confluxu, ale výsledek žádný. Také mi u datadisku nejde první animace (ne upoutávka), na které by se měl objevit Raelag, místo toho obrazovka ztmavne a je tam vidět pouze text, co kdo říká, ale není v animaci nic vidět. Prosím poraďte!
EDIT: Tak už jsem ten problém vyřešil. Stačilo konfigurovat přepínatelnou grafiku a u HOMAM VI vybrat vysoký výkon místo neurčeného. Takže při grafických potížích určitě doporučuji zkusit.
Last edited by antalyan on Sun Oct 05, 2014 4:46 pm, edited 2 times in total.
- Lucas Gryf
Ahoj, po dlouhé době jsem se rozhodl, že si zahraji MMH6. Při hraní jsem ale narazil na hrozný bug - hra v městské obrazovce zamrzne (pouze obraz, zvuky fungují). Stejný problém už tady někdo měl, ale starší ovladače jsem nenašel. Existuje nějaké jiné řešení, jak se tohoto bugu zbavit? Děkuji! 
cawte ja mam taky problem ze ja som si stiahol heroes 6 cez ut a mam patch 1.7
a vzdy ked zapnem hru normalne hram idem na niaky suboj alebo sa teleportujem alebo idem do mesta tak je znovu čierna obrazovka ale zvuk a všetko ostatne ide ale je len čierna obrazovka a ked si nainstalujem patch 2.1.1 tak už zmizne ten problem či nie:???
a vzdy ked zapnem hru normalne hram idem na niaky suboj alebo sa teleportujem alebo idem do mesta tak je znovu čierna obrazovka ale zvuk a všetko ostatne ide ale je len čierna obrazovka a ked si nainstalujem patch 2.1.1 tak už zmizne ten problem či nie:???
to matessq:asi by ti bolo treba aj data-cd na 2.1, určite 2.1 v mnohom pomože, ale aj to, aby mal človek silný počítač.
Zdravím chci se zeptat nevím jestli s tím už nekdo měl problém nebo je to tu někde napsane....ale mam problem s novými hrady. Graficky mi vse jede vyborne az na posledni dva hrady Kobka a Svatyne. Kdyz chci najet do hradu tak nevidim vubec prostredi jen pouze cerno-bílou sachovnici. A pod hrdinou mi sviti kosteckovana aura. Hraju to na notasu tak nevim jestli by problem mohl byt tim,ale u ostatnich zakladnich hradu je vse ok.Jinak sem zkousel i aktualizaci GK a stejne to nepomohlo...diky za radu
Zkusil bych konfigurovat přepínatelnou grafiku. (Ve windows 7 pravým tlačítkem na ploše).
Vim ze to zni blbe ale vubec to nemuzu najit....to musím dělat přes catalyst control center? Protoze ani tam sem to nenasel.... =/
Prikladam prilohu jak to vypada mam AMD Radeon HD 6300M verzi-14.100.0.0
Prikladam prilohu jak to vypada mam AMD Radeon HD 6300M verzi-14.100.0.0
Taky mám RADEON. Konfigurace přepítelné grafiky otevře Catalyst control center, tam je nutné dát procházet, zvolit HOMAM VI (podle toho, kde je nainstalována) a dát vysoký výkon. Aspoň mně to vyřešilo všechny grafické problémy.
Prosimte ja to vubec nemuzu najit bud su slepy nebo to mam nejake jine. Kdyz otevru catalyst control center tak tam nikde nemuzu najit prochazet nebo neco podobneho.
Neotvirej catalyst control center ručně, ale dej konfigurovat prepinatelnou grafiku. Tahle funkce by měla jít vybrat kliknutím pravým tlačítkem na plochu.