H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
vtmafian

Re: H6 technická podpora

Post by vtmafian »

Stejný dokola rozhodně ne, páč mě stačilo jen nastavit na ikoně kompatibilní s win.7/vista a problém se vyřešil, žádná aktualizace driveru grafiky
Greeenpeach

Post by Greeenpeach »

Ahoj zakoupil jsem si heroes 6 nainstalova updatoval atd .. kdyz zapnu hru a zacnu hrat tak zhruba 3 - 6 tah se hra kousne ( vzy kyz nakoupim nejakou budouvu , slysim zvuky mohu klikat ale nic se nedeje ) muze bejt problem v tom ze to hraju taky na notasu ??
Greeenpeach

Post by Greeenpeach »

Ahoj zakoupil jsem H6 a po nainstalovani a staženi atd jsem zapl hru a zjistil ze se mi to freezuje ve meste .Zkousel jsem najit reseni a zjistil jsem jen ze bych si musel deabgrejdovat svoji grafickou kartu . Neni jina možnost ??????
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Dokud Nvidia nezmění své rozhraní tak ne
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
hercina

Post by hercina »

Mám následující problém: nainstaloval jsem hru, prvotní verze 1.0.0 udělal jsem první misi, a když chci načíst další mapu, hra spadne. Kdyby to bylo grafikou, tak by mi přeci hra neběžela vůbec, ne? Tak jsem si stáhl patch 1.8.0 nainstaloval ho a hra se mi nespustí vůbec :D když chci zapnout, jenom se načte takový to úvodní okénko a dál nic...
antalyan

Post by antalyan »

Zdravím,
mám s HOMAM VI také nějaké problémy. Mám základní hru a datadisk a nejde se mi připojit ke CONFLUXU, respektive to stále ukazuje připojování ke Confluxu, ale výsledek žádný. Také mi u datadisku nejde první animace (ne upoutávka), na které by se měl objevit Raelag, místo toho obrazovka ztmavne a je tam vidět pouze text, co kdo říká, ale není v animaci nic vidět. Prosím poraďte!

EDIT: Tak už jsem ten problém vyřešil. Stačilo konfigurovat přepínatelnou grafiku a u HOMAM VI vybrat vysoký výkon místo neurčeného. Takže při grafických potížích určitě doporučuji zkusit.
Last edited by antalyan on Sun Oct 05, 2014 4:46 pm, edited 2 times in total.
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Ahoj, po dlouhé době jsem se rozhodl, že si zahraji MMH6. Při hraní jsem ale narazil na hrozný bug - hra v městské obrazovce zamrzne (pouze obraz, zvuky fungují). Stejný problém už tady někdo měl, ale starší ovladače jsem nenašel. Existuje nějaké jiné řešení, jak se tohoto bugu zbavit? Děkuji! :-)
matessq

Post by matessq »

cawte ja mam taky problem ze ja som si stiahol heroes 6 cez ut a mam patch 1.7
a vzdy ked zapnem hru normalne hram idem na niaky suboj alebo sa teleportujem alebo idem do mesta tak je znovu čierna obrazovka ale zvuk a všetko ostatne ide ale je len čierna obrazovka a ked si nainstalujem patch 2.1.1 tak už zmizne ten problem či nie:???
Morbid

Post by Morbid »

to matessq:asi by ti bolo treba aj data-cd na 2.1, určite 2.1 v mnohom pomože, ale aj to, aby mal človek silný počítač.
ziginek

Post by ziginek »

Zdravím chci se zeptat nevím jestli s tím už nekdo měl problém nebo je to tu někde napsane....ale mam problem s novými hrady. Graficky mi vse jede vyborne az na posledni dva hrady Kobka a Svatyne. Kdyz chci najet do hradu tak nevidim vubec prostredi jen pouze cerno-bílou sachovnici. A pod hrdinou mi sviti kosteckovana aura. Hraju to na notasu tak nevim jestli by problem mohl byt tim,ale u ostatnich zakladnich hradu je vse ok.Jinak sem zkousel i aktualizaci GK a stejne to nepomohlo...diky za radu
antalyan

Post by antalyan »

Zkusil bych konfigurovat přepínatelnou grafiku. (Ve windows 7 pravým tlačítkem na ploše).
ziginek

Post by ziginek »

Vim ze to zni blbe ale vubec to nemuzu najit....to musím dělat přes catalyst control center? Protoze ani tam sem to nenasel.... =/

Prikladam prilohu jak to vypada mam AMD Radeon HD 6300M verzi-14.100.0.0

Venek.jpg
Venek.jpg (162.12 KiB) Viewed 10312 times

mesto.jpg
mesto.jpg (51.09 KiB) Viewed 10312 times
antalyan

Post by antalyan »

Taky mám RADEON. Konfigurace přepítelné grafiky otevře Catalyst control center, tam je nutné dát procházet, zvolit HOMAM VI (podle toho, kde je nainstalována) a dát vysoký výkon. Aspoň mně to vyřešilo všechny grafické problémy.
ziginek

Post by ziginek »

Prosimte ja to vubec nemuzu najit bud su slepy nebo to mam nejake jine. Kdyz otevru catalyst control center tak tam nikde nemuzu najit prochazet nebo neco podobneho.

upraveny_CCC.jpg
upraveny_CCC.jpg (107.2 KiB) Viewed 10308 times
antalyan

Post by antalyan »

Neotvirej catalyst control center ručně, ale dej konfigurovat prepinatelnou grafiku. Tahle funkce by měla jít vybrat kliknutím pravým tlačítkem na plochu.
Post Reply