Kampaň

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Niven

Re: Kampaň

Post by Niven »

Já odehrál celou kampan a to bez zbraní dynastie ve verzi, kterou jsem uvolnil na mou stránku a která vyšla ve SCORE, tak vím, že to je hratelné a je možné odehrát. Tím bych uzavřel spekulace o tom, co funguje a co ne a že to je bez problémů hratelné. :D
Mrak

Post by Mrak »

Věřím,že to jde odehrát,ale i po největší snaze v 5. misi jsem to zase nedal a pak už jsem se na to vykašlal. :D
BTW: Nemůže sem poslat screen s tím pláštěm kterej musíte najít? Hledal jsem ho asi 5 hodin,ale nenašel. :evil:
TondaFS

Post by TondaFS »

Mrak: Jestli myslíš tu Róbu ochrany, tak ta je tady: https://imageshack.com/i/07ln90p
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
Niven

Post by Niven »

Mrak wrote:Věřím,že to jde odehrát,ale i po největší snaze v 5. misi jsem to zase nedal a pak už jsem se na to vykašlal. :D
BTW: Nemůže sem poslat screen s tím pláštěm kterej musíte najít? Hledal jsem ho asi 5 hodin,ale nenašel. :evil:

V ledové zemi na severu je portál, ten tě tam přesune.
Mrak

Post by Mrak »

OK, díky. :wink:
RDX

Post by RDX »

Tak jsem se opět zaseknul tentokráte v poslední 5.misi. Stojím před branou na severu i s Yumeho klíče, a nic se neděje. Nemám však splněný úkol skrytý v temnotě kde se má objevit vstup do hory trpaslíků, netušíte kde se tento vstup nachází to je zřejmě důvod proč mě to nechce pustit dále :-(
Předem díky za odpověď.
Morbid

Post by Morbid »

Rád by som sa spýtal, či by ste ( alebo niekto iný ) nerobili na daľšej kampani, akurát som sa z mnohých dovodov až teraz dostal k H6, dohrávam základné kampane (to ešte dlho potrvá), skúim potom vašu (teším sa moc).Ja s mojimi schopnosťami by som mohol akurát s testovaním pomocť.
TondaFS

Post by TondaFS »

Na něčem menším teď pracuju, ale kampaň nečekej. :wink:
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
Post Reply