Kampaň
Re: Kampaň
Já odehrál celou kampan a to bez zbraní dynastie ve verzi, kterou jsem uvolnil na mou stránku a která vyšla ve SCORE, tak vím, že to je hratelné a je možné odehrát. Tím bych uzavřel spekulace o tom, co funguje a co ne a že to je bez problémů hratelné. 
Věřím,že to jde odehrát,ale i po největší snaze v 5. misi jsem to zase nedal a pak už jsem se na to vykašlal.
BTW: Nemůže sem poslat screen s tím pláštěm kterej musíte najít? Hledal jsem ho asi 5 hodin,ale nenašel.
BTW: Nemůže sem poslat screen s tím pláštěm kterej musíte najít? Hledal jsem ho asi 5 hodin,ale nenašel.
Mrak: Jestli myslíš tu Róbu ochrany, tak ta je tady: https://imageshack.com/i/07ln90p
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
Mrak wrote:Věřím,že to jde odehrát,ale i po největší snaze v 5. misi jsem to zase nedal a pak už jsem se na to vykašlal.![]()
V ledové zemi na severu je portál, ten tě tam přesune.
Tak jsem se opět zaseknul tentokráte v poslední 5.misi. Stojím před branou na severu i s Yumeho klíče, a nic se neděje. Nemám však splněný úkol skrytý v temnotě kde se má objevit vstup do hory trpaslíků, netušíte kde se tento vstup nachází to je zřejmě důvod proč mě to nechce pustit dále 
Předem díky za odpověď.
Předem díky za odpověď.
Rád by som sa spýtal, či by ste ( alebo niekto iný ) nerobili na daľšej kampani, akurát som sa z mnohých dovodov až teraz dostal k H6, dohrávam základné kampane (to ešte dlho potrvá), skúim potom vašu (teším sa moc).Ja s mojimi schopnosťami by som mohol akurát s testovaním pomocť.
Na něčem menším teď pracuju, ale kampaň nečekej. 
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.