Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

H7: screenshots and artworks

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Re: H7: screenshots and artworks

Příspěvekod Montezuma3 » čtv úno 05, 2015 11:54 am

A zrovna Necro mě připadá docela v pohodě. Po těch prvních dvou obrazovkách už jsem si na tenhle styl asi zvyknul a pro další obrazovky už nemám tak velká očekávání.
Tady bych řekl, že perspektiva je docela v pohodě. Nohy mi nevadí. To uspořádání budouv má pro uctívače Ashy (dračice řádu) celkem smysl a obytné budovy tam být nemusí, vždyť jsou to nemrtví, ti střechu nad hlavou nepotřebují. Jen ta krajina okolo zase není dodělaná a potřebuje víc péče a nějaké detajly. Například ten strom tam vpravo (šlohnutý z DoC) je jako pěst na okolo. Tam by to ještě chtělo dodělat okolo nějakou nahnilou vegetaci, stromy atd.

Ten fanouškem upravený TS města lidí krásně ukazuje, jak k výslednému dojmu stačí do krajiny naházet více obyčejných domů a prostě jen věnovat trochu času i té okolní krajině, a ne se jen soustředit na účelové stavby. Ale věřím, že tohle ještě nejsou finální podoby a že se těm serepetičkám okolo budou věnovat až ve finále. Až budou vědět, kde bude jaká budova a jak má co vypadat.
Montezuma3

Příspěvekod antalyan » pát úno 06, 2015 5:21 pm

Nekropole v H7 je přepavoukovaná, protože to odpovídá tehdejší době - pavoučí kult byl na vrcholu slávy.
Co je zajímavé, od jednoho člena z týmu vývojářů jsem našel informaci, že případné budoucí H8 (daleká budoucnost) by se mohlo odehrávat po H5, jak si většina hráčů přeje, takže by nekropole mohla být bez pavouků :D
antalyan

Příspěvekod LordGraa » pát úno 06, 2015 6:42 pm

antalyan píše:Nekropole v H7 je přepavoukovaná, protože to odpovídá tehdejší době - pavoučí kult byl na vrcholu slávy.
Co je zajímavé, od jednoho člena z týmu vývojářů jsem našel informaci, že případné budoucí H8 (daleká budoucnost) by se mohlo odehrávat po H5, jak si většina hráčů přeje, takže by nekropole mohla být bez pavouků :D

Ten někdo byl Marzhin a řekl doslova toto:

"And I think after H7 we'd all like to actually move forward in time again, into the unknown future post-Dark Messiah, when anything can happen"

Volně přeloženo: Poté, co skončí s H7, by se rádi posunuli časem vpřed, tedy do neznámé budoucnosti v čase po hře Dark Messiah, kde je možné doslova vše = konec Ashanu a vytvoření nového světa.

K tomu všemu Limbic začal najímat nové lidi pro práci v Unreal Enginu 4. Takže, buď to znamená, že se pracuje na DM 2, aby se připravila půda pro H8 a nebo jsou totálně šílení a už začínají s H8 :shock:

Osobně se kloním k DM 2, jelikož MMXI je něco nereálného (sami řekli, že se k RPG sériím jen tak nevrátí).

Nu a nyní můžeme spřádat konspirační teorie :twisted:
Česká fanstránka herní série Heroes of Might and Magic
https://www.worldofheroes.cz
Stíny nad Ashanem
https://wpu.worldofheroes.cz/tsoa.html
LordGraa

Příspěvekod RRRick » pát úno 06, 2015 7:27 pm

Bude naka kachna ne ? ještě ani nevyšli sedmičky a už makají na osmičkách ? :D Pokud budou dobrý zisky, tak slibovali datadisky se všema frakcema, takže s dalším dílem moc brzo nepočítám. Když pominu ty skopírovaný modely tak to zatim splňuje všechny moje očekávání. Všechny ty blbosti z H6 jsou pryč, takže to bude snad úspěšnej díl. A pokud udělají tak dobrý datadisky jako ToE tak bych řekl, že to překoná i tu jejich legendární trojku. Takže ani nemají důvod teď začínat nový s dalším dílem.
A jestli fakt na něčem už začli, tak to bude nějaká novinka jak ti Riders, nebo podobný hry co zrušili ;)

antalyan píše:Nekropole v H7 je přepavoukovaná, protože to odpovídá tehdejší době - pavoučí kult byl na vrcholu slávy.

Když hraju mimo kampaň, tak mě nezajímá v jaké době se odehrává děj. Hráči je na tohle upozorňovali už dost dávno, a kdyby tam ty pavouky dali jen kvůli příběhu, tak to udělají podobně jako s Gryfama a dají je jen kampan special. Prostě mají úchylku na pavouky, takže bych moc změn neočekával ;)
RRRick

Příspěvekod Grawl » pát úno 06, 2015 10:36 pm

To je vážně škoda, že není 3D město jako v H5.
Nejvíc se mi líbí nekro, pak akademie a poslední je azyl, kde je strašně hnusný ten drak.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Příspěvekod estla » sob úno 07, 2015 1:01 am

Myslím, že 3D mestá, ako ich poznáme z H5, už nikdy v sérii Might and Magic, či ako to zas premenujú, neuvidíme. Stále je viac fans, ktorým stačia aj 2D modely :D
Mne ale do hry dodali viac dynamiky, nebol to len taký nehybný obrázok mesta, ktorý pripomína namaľovaný obraz.
Tie narážky a odkazy na čom sa bude pracovať v budúcnosti - je to síce zaujímavé, ale veeeľmi hmlisté, takže by som to momentálne, keď este ani H7 nie je na svete, neriešila :lol:
estla

Příspěvekod Lucas Gryf » sob úno 07, 2015 9:05 am

Já bych byl rád za 3D město, které se ovšem nedá otáčet celé, jen třeba lehce do stran, z čelního pohledu, aby byly všechny budovy vidět a stejně aby byly vidět i při jakékoli rotaci (třeba když je čelní pohled 0°, tak se bude dát otáčet do 20° a -20°, to samé do výšky a jiných stran). Moje úroveň vysvětlování je nízká, takže kdybych musel, klidně bych natočil video z H5 kde to ukazuju.
Bohužel, v nějakém tom F&Q o tom mluvili, že by 3D obrazovky byly náročné na rozpočet.
A nakonec se musím zmínit o nelidskosti lidského města - žádná obydlí, moc syté (ta zelená barva no fuj). Ty fanouškovské editace by měli použít. A taky se mi nelíbí ta socha Eleratha.. spíše než socha to je přízrak, to, co bylo v H5 se mi líbilo více, ale.. no, proč ne.
Lucas Gryf

Příspěvekod antalyan » sob úno 07, 2015 3:32 pm

Až teď, při vývoji sedmičky, si uvědomuju, kolik peněz musela spolknout pětka se všemi nádhernými D townscreeny, nehledě na to, že museli graficky hru vytvořit úplně znova ve 3D... A to byly technologie na to tenkrát určitě ještě dražší než jsou teď.
A trvalo jim to stejně jako vývoj H6, který za těch 5 let nestál za nic. Docela by mě zajímalo, co Black hole celá ta léta dělal. Jestli posílal vývojáře na dovolenou kolem světa nebo tak :)

Co se týče zprávy od Marzhina, myslím, že je to s H8 trochu přehnané, začít na něm pracovat souběžně s H7 by byl docela risk, které mechanismy užít (nemohli by se poučit ze sedmičky a udělat třeba stejnou potencionální chybu dvakrát). Ale ne že by se mi to nelíbilo, dočkat se tolika Heroes v dohledných letech, stejně nic jiného prakticky nehraju :D Nicméně v budoucnu bych se rád dočkal pokračování z Ashanu po Dark Messiah, moc se mi nezdá že by nechali zničit už druhý svět (po Enrothu) a chtěli začínat zase od znova, vymýšlet nový svět s úplně novými bohy, územími... Stálo by je to totiž peníze navíc :D

Btw. Nedávno jsem na nivenově stránce objevil původní modely pro 3DO na H5 - ve 2D a docela mě pobavily. Jsem rád, že se vývoje ujal nakonec Nival, ve 3D je Heroes (aspon pro mě) mnohem lepší.
antalyan

Příspěvekod joey34 » sob úno 07, 2015 6:36 pm

Kde se dá podívat na ty návrhy měst (i fanouškovské) .... znám jen ty 3 ofic.
joey34

Příspěvekod RRRick » pon úno 09, 2015 9:07 pm

Tak co říkáte na šerifku ? :D Modely hrdinů udělali dost detailně, je škoda, že k nim neudělali i unikátní mounty. Takhle je to zas jen napů hotová práce ..

Obrázek
RRRick

Příspěvekod estla » pon úno 09, 2015 10:31 pm

ale hej, moc dobrá :D
Celkovo je mi jasné, za koho budem hrať v H7
Len toho info mohlo byť viac - Ubi je skúpe ako vždy :)
estla

Příspěvekod RRRick » úte úno 10, 2015 12:11 am

To jo, mohli by zajít víc do detailů a vypsat i nějaký konkrétní schopnosti, ať máme lepší představu. A hlavně tam chybí to základní info, jak tenhle systém funguje. Jestli mají jen speciální schopnosti, nebo i jinou šanci na roll talentů atd. A hlavně kde se učí ty pokřiky pro wary, tohle jsem nějak nepochopil..

a tu metamagic taky, jednou větou popsali, že umí kombinovat kouzla, ale víc už budem asi muset zjistit sami ve hře :D ale na druhou stranu můžem být rádi i za tohle, není moc her co dává skoro denně info takovou dobu před vydáním :)
RRRick

Příspěvekod Dave_Jame » úte úno 10, 2015 8:10 am

Ale RRRicku buď trpěliví, něčím nás do vydání hry přece jen musí krmit, ne?
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Montezuma3 » úte dub 21, 2015 6:17 pm

Dneska vylezla poslední část historie a rozeta už je kompletní
Obrázek
Montezuma3

Příspěvekod Montezuma3 » sob kvě 09, 2015 3:48 pm

Takhle to vypadá dobře, ale jakmile se to zaplní dalšími budovami, tak už to taková sláva není.
Obrázek
Naposledy upravil Montezuma3 dne stř kvě 13, 2015 8:54 am, celkově upraveno 1
Montezuma3

PředchozíDalší

Zpět na Obecně