H7: screenshots and artworks
- Montezuma3
Re: H7: screenshots and artworks
A zrovna Necro mě připadá docela v pohodě. Po těch prvních dvou obrazovkách už jsem si na tenhle styl asi zvyknul a pro další obrazovky už nemám tak velká očekávání.
Tady bych řekl, že perspektiva je docela v pohodě. Nohy mi nevadí. To uspořádání budouv má pro uctívače Ashy (dračice řádu) celkem smysl a obytné budovy tam být nemusí, vždyť jsou to nemrtví, ti střechu nad hlavou nepotřebují. Jen ta krajina okolo zase není dodělaná a potřebuje víc péče a nějaké detajly. Například ten strom tam vpravo (šlohnutý z DoC) je jako pěst na okolo. Tam by to ještě chtělo dodělat okolo nějakou nahnilou vegetaci, stromy atd.
Ten fanouškem upravený TS města lidí krásně ukazuje, jak k výslednému dojmu stačí do krajiny naházet více obyčejných domů a prostě jen věnovat trochu času i té okolní krajině, a ne se jen soustředit na účelové stavby. Ale věřím, že tohle ještě nejsou finální podoby a že se těm serepetičkám okolo budou věnovat až ve finále. Až budou vědět, kde bude jaká budova a jak má co vypadat.
Tady bych řekl, že perspektiva je docela v pohodě. Nohy mi nevadí. To uspořádání budouv má pro uctívače Ashy (dračice řádu) celkem smysl a obytné budovy tam být nemusí, vždyť jsou to nemrtví, ti střechu nad hlavou nepotřebují. Jen ta krajina okolo zase není dodělaná a potřebuje víc péče a nějaké detajly. Například ten strom tam vpravo (šlohnutý z DoC) je jako pěst na okolo. Tam by to ještě chtělo dodělat okolo nějakou nahnilou vegetaci, stromy atd.
Ten fanouškem upravený TS města lidí krásně ukazuje, jak k výslednému dojmu stačí do krajiny naházet více obyčejných domů a prostě jen věnovat trochu času i té okolní krajině, a ne se jen soustředit na účelové stavby. Ale věřím, že tohle ještě nejsou finální podoby a že se těm serepetičkám okolo budou věnovat až ve finále. Až budou vědět, kde bude jaká budova a jak má co vypadat.
Nekropole v H7 je přepavoukovaná, protože to odpovídá tehdejší době - pavoučí kult byl na vrcholu slávy.
Co je zajímavé, od jednoho člena z týmu vývojářů jsem našel informaci, že případné budoucí H8 (daleká budoucnost) by se mohlo odehrávat po H5, jak si většina hráčů přeje, takže by nekropole mohla být bez pavouků
Co je zajímavé, od jednoho člena z týmu vývojářů jsem našel informaci, že případné budoucí H8 (daleká budoucnost) by se mohlo odehrávat po H5, jak si většina hráčů přeje, takže by nekropole mohla být bez pavouků
antalyan wrote:Nekropole v H7 je přepavoukovaná, protože to odpovídá tehdejší době - pavoučí kult byl na vrcholu slávy.
Ten někdo byl Marzhin a řekl doslova toto:
"And I think after H7 we'd all like to actually move forward in time again, into the unknown future post-Dark Messiah, when anything can happen"
Volně přeloženo: Poté, co skončí s H7, by se rádi posunuli časem vpřed, tedy do neznámé budoucnosti v čase po hře Dark Messiah, kde je možné doslova vše = konec Ashanu a vytvoření nového světa.
K tomu všemu Limbic začal najímat nové lidi pro práci v Unreal Enginu 4. Takže, buď to znamená, že se pracuje na DM 2, aby se připravila půda pro H8 a nebo jsou totálně šílení a už začínají s H8
Osobně se kloním k DM 2, jelikož MMXI je něco nereálného (sami řekli, že se k RPG sériím jen tak nevrátí).
Nu a nyní můžeme spřádat konspirační teorie
Česká fanstránka herní série Heroes of Might and Magic
https://www.worldofheroes.cz
Stíny nad Ashanem
https://wpu.worldofheroes.cz/tsoa.html
https://www.worldofheroes.cz
Stíny nad Ashanem
https://wpu.worldofheroes.cz/tsoa.html
Bude naka kachna ne ? ještě ani nevyšli sedmičky a už makají na osmičkách ?
Pokud budou dobrý zisky, tak slibovali datadisky se všema frakcema, takže s dalším dílem moc brzo nepočítám. Když pominu ty skopírovaný modely tak to zatim splňuje všechny moje očekávání. Všechny ty blbosti z H6 jsou pryč, takže to bude snad úspěšnej díl. A pokud udělají tak dobrý datadisky jako ToE tak bych řekl, že to překoná i tu jejich legendární trojku. Takže ani nemají důvod teď začínat nový s dalším dílem.
A jestli fakt na něčem už začli, tak to bude nějaká novinka jak ti Riders, nebo podobný hry co zrušili
Když hraju mimo kampaň, tak mě nezajímá v jaké době se odehrává děj. Hráči je na tohle upozorňovali už dost dávno, a kdyby tam ty pavouky dali jen kvůli příběhu, tak to udělají podobně jako s Gryfama a dají je jen kampan special. Prostě mají úchylku na pavouky, takže bych moc změn neočekával
A jestli fakt na něčem už začli, tak to bude nějaká novinka jak ti Riders, nebo podobný hry co zrušili
antalyan wrote:Nekropole v H7 je přepavoukovaná, protože to odpovídá tehdejší době - pavoučí kult byl na vrcholu slávy.
Když hraju mimo kampaň, tak mě nezajímá v jaké době se odehrává děj. Hráči je na tohle upozorňovali už dost dávno, a kdyby tam ty pavouky dali jen kvůli příběhu, tak to udělají podobně jako s Gryfama a dají je jen kampan special. Prostě mají úchylku na pavouky, takže bych moc změn neočekával
To je vážně škoda, že není 3D město jako v H5.
Nejvíc se mi líbí nekro, pak akademie a poslední je azyl, kde je strašně hnusný ten drak.
Nejvíc se mi líbí nekro, pak akademie a poslední je azyl, kde je strašně hnusný ten drak.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Myslím, že 3D mestá, ako ich poznáme z H5, už nikdy v sérii Might and Magic, či ako to zas premenujú, neuvidíme. Stále je viac fans, ktorým stačia aj 2D modely
Mne ale do hry dodali viac dynamiky, nebol to len taký nehybný obrázok mesta, ktorý pripomína namaľovaný obraz.
Tie narážky a odkazy na čom sa bude pracovať v budúcnosti - je to síce zaujímavé, ale veeeľmi hmlisté, takže by som to momentálne, keď este ani H7 nie je na svete, neriešila
Mne ale do hry dodali viac dynamiky, nebol to len taký nehybný obrázok mesta, ktorý pripomína namaľovaný obraz.
Tie narážky a odkazy na čom sa bude pracovať v budúcnosti - je to síce zaujímavé, ale veeeľmi hmlisté, takže by som to momentálne, keď este ani H7 nie je na svete, neriešila
- Lucas Gryf
Já bych byl rád za 3D město, které se ovšem nedá otáčet celé, jen třeba lehce do stran, z čelního pohledu, aby byly všechny budovy vidět a stejně aby byly vidět i při jakékoli rotaci (třeba když je čelní pohled 0°, tak se bude dát otáčet do 20° a -20°, to samé do výšky a jiných stran). Moje úroveň vysvětlování je nízká, takže kdybych musel, klidně bych natočil video z H5 kde to ukazuju.
Bohužel, v nějakém tom F&Q o tom mluvili, že by 3D obrazovky byly náročné na rozpočet.
A nakonec se musím zmínit o nelidskosti lidského města - žádná obydlí, moc syté (ta zelená barva no fuj). Ty fanouškovské editace by měli použít. A taky se mi nelíbí ta socha Eleratha.. spíše než socha to je přízrak, to, co bylo v H5 se mi líbilo více, ale.. no, proč ne.
Bohužel, v nějakém tom F&Q o tom mluvili, že by 3D obrazovky byly náročné na rozpočet.
A nakonec se musím zmínit o nelidskosti lidského města - žádná obydlí, moc syté (ta zelená barva no fuj). Ty fanouškovské editace by měli použít. A taky se mi nelíbí ta socha Eleratha.. spíše než socha to je přízrak, to, co bylo v H5 se mi líbilo více, ale.. no, proč ne.
Až teď, při vývoji sedmičky, si uvědomuju, kolik peněz musela spolknout pětka se všemi nádhernými D townscreeny, nehledě na to, že museli graficky hru vytvořit úplně znova ve 3D... A to byly technologie na to tenkrát určitě ještě dražší než jsou teď.
A trvalo jim to stejně jako vývoj H6, který za těch 5 let nestál za nic. Docela by mě zajímalo, co Black hole celá ta léta dělal. Jestli posílal vývojáře na dovolenou kolem světa nebo tak
Co se týče zprávy od Marzhina, myslím, že je to s H8 trochu přehnané, začít na něm pracovat souběžně s H7 by byl docela risk, které mechanismy užít (nemohli by se poučit ze sedmičky a udělat třeba stejnou potencionální chybu dvakrát). Ale ne že by se mi to nelíbilo, dočkat se tolika Heroes v dohledných letech, stejně nic jiného prakticky nehraju
Nicméně v budoucnu bych se rád dočkal pokračování z Ashanu po Dark Messiah, moc se mi nezdá že by nechali zničit už druhý svět (po Enrothu) a chtěli začínat zase od znova, vymýšlet nový svět s úplně novými bohy, územími... Stálo by je to totiž peníze navíc
Btw. Nedávno jsem na nivenově stránce objevil původní modely pro 3DO na H5 - ve 2D a docela mě pobavily. Jsem rád, že se vývoje ujal nakonec Nival, ve 3D je Heroes (aspon pro mě) mnohem lepší.
A trvalo jim to stejně jako vývoj H6, který za těch 5 let nestál za nic. Docela by mě zajímalo, co Black hole celá ta léta dělal. Jestli posílal vývojáře na dovolenou kolem světa nebo tak
Co se týče zprávy od Marzhina, myslím, že je to s H8 trochu přehnané, začít na něm pracovat souběžně s H7 by byl docela risk, které mechanismy užít (nemohli by se poučit ze sedmičky a udělat třeba stejnou potencionální chybu dvakrát). Ale ne že by se mi to nelíbilo, dočkat se tolika Heroes v dohledných letech, stejně nic jiného prakticky nehraju
Btw. Nedávno jsem na nivenově stránce objevil původní modely pro 3DO na H5 - ve 2D a docela mě pobavily. Jsem rád, že se vývoje ujal nakonec Nival, ve 3D je Heroes (aspon pro mě) mnohem lepší.
Kde se dá podívat na ty návrhy měst (i fanouškovské) .... znám jen ty 3 ofic.
Tak co říkáte na šerifku ?
Modely hrdinů udělali dost detailně, je škoda, že k nim neudělali i unikátní mounty. Takhle je to zas jen napů hotová práce ..

ale hej, moc dobrá
Celkovo je mi jasné, za koho budem hrať v H7
Len toho info mohlo byť viac - Ubi je skúpe ako vždy
Celkovo je mi jasné, za koho budem hrať v H7
Len toho info mohlo byť viac - Ubi je skúpe ako vždy
To jo, mohli by zajít víc do detailů a vypsat i nějaký konkrétní schopnosti, ať máme lepší představu. A hlavně tam chybí to základní info, jak tenhle systém funguje. Jestli mají jen speciální schopnosti, nebo i jinou šanci na roll talentů atd. A hlavně kde se učí ty pokřiky pro wary, tohle jsem nějak nepochopil..
a tu metamagic taky, jednou větou popsali, že umí kombinovat kouzla, ale víc už budem asi muset zjistit sami ve hře
ale na druhou stranu můžem být rádi i za tohle, není moc her co dává skoro denně info takovou dobu před vydáním 
a tu metamagic taky, jednou větou popsali, že umí kombinovat kouzla, ale víc už budem asi muset zjistit sami ve hře
Ale RRRicku buď trpěliví, něčím nás do vydání hry přece jen musí krmit, ne?
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
- Montezuma3
Dneska vylezla poslední část historie a rozeta už je kompletní

- Montezuma3
Takhle to vypadá dobře, ale jakmile se to zaplní dalšími budovami, tak už to taková sláva není.

Last edited by Montezuma3 on Wed May 13, 2015 8:54 am, edited 1 time in total.