Glorin wrote:Můžeš to i zažít, stačí když pojedeš do trmic
A kde to je, tahle pekelná bašta?
Tomis wrote:Ne tak docela, glorin např. tvrdí že cikáni jsou zmrdi, to je jasnej rasistickej názor...
Glorin wrote:Mo ano, nikdo neřikal že se máíme bavit orasách v H3 protože tam vlastně jakoby rasy nejsou tam sou Hrady
Skyter wrote:...ale spíš si prostě myslim že v Homam může vyhrát jen ten s nejsilnějším vojeskem....!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skyter wrote:Hej...docela by mě zajmalo kdo teda hraje za Baštu...nebo za věž..!!...Já myslel že je to každýho věc za koho hraje...Já teda hraju ze soutok...a vyhrávám...a nestěžuju si...a když sme měli tady u nás jeden turnaj v Heroeseovi...tak nikdo za Soutok nehrál..jen já..a natrh sem jim prdel..je to sice taky na taktice..jenomže každej kdo to tam hrál..tak už to pár let hrál jako jáá..!..a tak tomu taky trochu rozimim..!..tak mě tady nemusíte poučovat.. jak si Jeffo psal že když má nějaký dobrý kouzlo..tak jaký si tim myslel..??...já bych si proti vám docela rád zahrál..všichni tady machrujete..ale pak ve hře to trochu váne..já to znám...!!!jestli si tim kouzlem myslel třeba Teleport...tak i hráč s teleportem se dá porazit..každej s každým kouzlem se dá porazit..ale ono záleží na síle vojska..a na taktice..!!!...ale spíš si prostě myslim že v Homam může vyhrát jen ten s nejsilnějším vojeskem....!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Glorin wrote:Abych řekl pravdu tak v HIII hraje asi hodně velkou část síla,množství vojska než v H4. Je ti úplně kničemu když máš sebe lepší kouzlo když on má 200ogrů vedle kterejch stojí 100 gobliních jezdců na vlkovy s 500 goblinama.
Jde o to že v HIII hrají velký prime příšery protože ty použiješ kouzlo njn, oslabíš je ale oni se za dvě nebo tři kola dostanou k tvý armádě a zmasakrujou jí, což v H4 až zas tak často nebývá díky tomu že hrdinové se zapojily dohry. Ale zas je tam velké mínus že když všechny bonusy kouzla prostě všechno cpete do jednoho hrdiny tak se zněj stane nepřemožitelnej hrdina kterej vám bude umět kouzlit nejlepší kouzla a zmaximalizuje je tak že jsou až giganticky účinné,a sílu bde mít tak šíleně velkou že 20 archandělů zabije jednou ranou.Což mi přijde velká škoda, protože tohle se jim doopravdy nepovedlo.
klaymen wrote:
tak za prve: v Heroes 3 to riesia kuzla berserk (okrem boja s undeadmi a nejakymi imunnymi jednotkami), silove pole a mozno este nieco dalsie