první mise Inferno kampaně

Vše ohledně hradu Peklo
Post Reply
Verdona

první mise Inferno kampaně

Post by Verdona »

Zdarec, první Haven kampaň mi přišla celkem vpoho, ale teďka se nemůžu hnout dál z první kampaně za Inferno. Utíkám tam s Agraelem a najdu tam tu bránu, k ní je potřeba klíč a ten taky najdu, pak podzemím prolezu až nakonec a tam na mě čeká taková "menší" armádička :roll:
Zkoušela jsem všechno možný a dochází mi trpělivost...
Please
helpnete mi někdo, jakým způsobem je mám sakra porazit? :evil:
THX
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Ty jeho salaty jsem roznesl napoprve, asi si nezkousela vsecko mozny 8)
Jen trosku premyslet... a nemusela si kvuli tomuhle zakladat novy topic, jeden "kampan za inferno" uz tu je :wink: :arrow:
Image
Verdona

Post by Verdona »

to jsem četla, ale to se týkalo jiný mise... tak sorry :?
ale když tam má jednotky po 50-70 a ještě ten jeho archdevil, tak to prostě není možný s tak slaboučkou armádou ho porazit
hrála jsem to už nejmíň dvacetkrát a čas na nějaký jiný akce tam není :evil:
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Co ja vim, tak jsem si po ceste nabral solidni armadu (z tech Inferno domecku po ceste), ten trapnej rytir byl vzdycky o par kroku za mnou, na zacatku jsem si vzal ty boty na rychlejsi pohyb a sbiral jen zlato a vojactvo
Image
Verdona

Post by Verdona »

jaký botičky? žádnej takovej artefakt jsem po cestě neviděla a hlavně další výboje tě ještě oslabí... jasný, já si taky nabrala z těch domečků a zlato mi ještě zbylo, ale moc mi to teda nepomohlo :cry:
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

V prvni zatacce je artefakt, boty, ne spatne chraneny, ale za tu rychlost to stoji :o) kdyz se na Tebe lepi, skocis na chvili do katedraly (tam na Tebe nemuze)
Image
Verdona

Post by Verdona »

tj ty katedrály, ale oni nejsou blbý a počkají si tam na mě
a hlavně k čemu mi tam bude tam pochodovat dýl, tím nezískám víc jednotek, abych porazila toho nakonci :shock:
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Omyl, je uplne blbej, jakmile jsem zajel do katedraly, odtah kamsi pro drevo, jako by se nechumelilo...
Image
Verdona

Post by Verdona »

tak to zkusim znova, na mě tam jednou čekal..
ale tj jedno tak už mám ty botky, ale ty Priestové mě obrali o hodně jednotek, ale už jsem na druhý straně mapy, ale stejně nevím, kde mám získat co nejvíc těch jednotek
:(
křysař ľubo

Post by křysař ľubo »

Skús sa púšťať do neutrálnych hell houndov a Cerberov. Sú celkom povoľní pridať sa k tebe a s nimi nie je problém zvíťaziť nad tým hnedým chmuľkom.
Massagerrrr

Post by Massagerrrr »

tu kampaň sem jel taky několikrát (na hard). boty na rychlost sem nebral, páč by to bylo s hroznejma ztrátama. Rovnou sem utíkal až k bráně a nabral jen co bylo přímo po cestě. Maník se hnal rovnou za mnou, ale já se nezastavil :). Po cestě jsem bojoval jen ty souboje které jsem musel, a na konci jsem to s posbíranou armádou zvládnul. Takže rada zní, najdi si tu správnou cestičku a vem jen jednotky aby jsi se moc nezašla, mělo by to stačit.
Caryfuk

Post by Caryfuk »

Verdona wrote:tak to zkusim znova, na mě tam jednou čekal..
ale tj jedno tak už mám ty botky, ale ty Priestové mě obrali o hodně jednotek, ale už jsem na druhý straně mapy, ale stejně nevím, kde mám získat co nejvíc těch jednotek
:(

Vic taktizuj : )
ICQ 277648843 : )
Kdyby ho nahodou nekdo nevedel a kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, ja totiz nectu pm...
Verdona

Post by Verdona »

mě tam vždycky oberou o hodně moc jednotek ty ghostové a spectres, jinudy tam ale jít nejde :? fakt se snažim šetřit jednotky co to jde, ale pořád ho neporazim
ááááá :evil:
Verdona

Post by Verdona »

áááá supeeer konečně snad na miliontej pokus se mi povedlo ve všech bojích ušetřit co nejvíc jednotek jen to šlo a tak jsem ho teda porazila, ale jen tak tak :P
a ta druhá mise za inferno se mi jeví ještě těžší neee :D :D
Caryfuk

Post by Caryfuk »

Verdona wrote:áááá supeeer konečně snad na miliontej pokus se mi povedlo ve všech bojích ušetřit co nejvíc jednotek jen to šlo a tak jsem ho teda porazila, ale jen tak tak :P
a ta druhá mise za inferno se mi jeví ještě těžší neee :D :D

Vidiiis , jaak ses sikovna : )
Ok , omlouvam se , na foru zensky nebalim : ) Nikdy nemam jistotu jestli neni chlap : )
ICQ 277648843 : )
Kdyby ho nahodou nekdo nevedel a kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, ja totiz nectu pm...
Post Reply