Zdarec, první Haven kampaň mi přišla celkem vpoho, ale teďka se nemůžu hnout dál z první kampaně za Inferno. Utíkám tam s Agraelem a najdu tam tu bránu, k ní je potřeba klíč a ten taky najdu, pak podzemím prolezu až nakonec a tam na mě čeká taková "menší" armádička Zkoušela jsem všechno možný a dochází mi trpělivost... Please helpnete mi někdo, jakým způsobem je mám sakra porazit? THX
Ty jeho salaty jsem roznesl napoprve, asi si nezkousela vsecko mozny Jen trosku premyslet... a nemusela si kvuli tomuhle zakladat novy topic, jeden "kampan za inferno" uz tu je
to jsem četla, ale to se týkalo jiný mise... tak sorry ale když tam má jednotky po 50-70 a ještě ten jeho archdevil, tak to prostě není možný s tak slaboučkou armádou ho porazit
hrála jsem to už nejmíň dvacetkrát a čas na nějaký jiný akce tam není
Co ja vim, tak jsem si po ceste nabral solidni armadu (z tech Inferno domecku po ceste), ten trapnej rytir byl vzdycky o par kroku za mnou, na zacatku jsem si vzal ty boty na rychlejsi pohyb a sbiral jen zlato a vojactvo
jaký botičky? žádnej takovej artefakt jsem po cestě neviděla a hlavně další výboje tě ještě oslabí... jasný, já si taky nabrala z těch domečků a zlato mi ještě zbylo, ale moc mi to teda nepomohlo
V prvni zatacce je artefakt, boty, ne spatne chraneny, ale za tu rychlost to stoji ) kdyz se na Tebe lepi, skocis na chvili do katedraly (tam na Tebe nemuze)
tj ty katedrály, ale oni nejsou blbý a počkají si tam na mě
a hlavně k čemu mi tam bude tam pochodovat dýl, tím nezískám víc jednotek, abych porazila toho nakonci
tak to zkusim znova, na mě tam jednou čekal..
ale tj jedno tak už mám ty botky, ale ty Priestové mě obrali o hodně jednotek, ale už jsem na druhý straně mapy, ale stejně nevím, kde mám získat co nejvíc těch jednotek
tu kampaň sem jel taky několikrát (na hard). boty na rychlost sem nebral, páč by to bylo s hroznejma ztrátama. Rovnou sem utíkal až k bráně a nabral jen co bylo přímo po cestě. Maník se hnal rovnou za mnou, ale já se nezastavil . Po cestě jsem bojoval jen ty souboje které jsem musel, a na konci jsem to s posbíranou armádou zvládnul. Takže rada zní, najdi si tu správnou cestičku a vem jen jednotky aby jsi se moc nezašla, mělo by to stačit.
Verdona wrote:tak to zkusim znova, na mě tam jednou čekal.. ale tj jedno tak už mám ty botky, ale ty Priestové mě obrali o hodně jednotek, ale už jsem na druhý straně mapy, ale stejně nevím, kde mám získat co nejvíc těch jednotek
Vic taktizuj : )
ICQ 277648843 : )
Kdyby ho nahodou nekdo nevedel a kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, ja totiz nectu pm...
mě tam vždycky oberou o hodně moc jednotek ty ghostové a spectres, jinudy tam ale jít nejde fakt se snažim šetřit jednotky co to jde, ale pořád ho neporazim
ááááá
áááá supeeer konečně snad na miliontej pokus se mi povedlo ve všech bojích ušetřit co nejvíc jednotek jen to šlo a tak jsem ho teda porazila, ale jen tak tak a ta druhá mise za inferno se mi jeví ještě těžší neee
Verdona wrote:áááá supeeer konečně snad na miliontej pokus se mi povedlo ve všech bojích ušetřit co nejvíc jednotek jen to šlo a tak jsem ho teda porazila, ale jen tak tak a ta druhá mise za inferno se mi jeví ještě těžší neee
Vidiiis , jaak ses sikovna : )
Ok , omlouvam se , na foru zensky nebalim : ) Nikdy nemam jistotu jestli neni chlap : )
ICQ 277648843 : )
Kdyby ho nahodou nekdo nevedel a kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, ja totiz nectu pm...