Můj návrh o úpravu jednotek a schopností
Můj návrh o úpravu jednotek a schopností
Tady jsem provedl úpravy některých jednotek a dovedností z HEROES V.
Něco jsem pozměnil něco nechal jak bylo
NEKROPOLIS
základní dovednost: nekromancie
základní jednotky:
1.kostlivec/ kostlivý lučištník
2.mrtvola/ zombie
3.duch/ spektra
4.upír/ pán upírů
5.zjevení/ přízrak
6.lich/ arcilich
7.černý jezdec/ zemný jezdec
8.kostěný drak/ přízračný drak
další jednotky:
1.mumie/ mumie faraón
6.morový zabiják/ temnonoš
EDEN
základní dovednost: protiútok
základní jednotky:
1.rolník/ domoobrana
2.lukostřelec/ kušník
3.panoš/ páže
4.gryf/ královský gryf
5.rytíř/ šermíř
6.kněz/ fanatik
7.jezdec/ paladin
8.anděl/ archanděl
další jednotky:
6.léčitel/ světlonoš
AKADEMIE
základní dovednost: alchymie
základní jednotky:
1.gremlin/ mistr gremlin
2.kamenný chrlič/ obsidiánový chrlič
3.ocelový golem/ zlatý golem
4.mág/ arcimág
5.naga/ královna nag
6.džin/ džin sultán
7.sfinga/ sfinga velekněžna
8.kolos/ titán
další jednotky:
1.hobit/ vůdce hobitů
PEKLO
základní dovednost: brána pekel
základní jednotky:
1.ďáblík/ rarach
2.gog/ magog
3.pekelný pes/ kerberos
4.sukuba/ paní sukub
5.pekelný oř/ noční můra
6.efrit/ efrit sultán
7.sluha démonů/ vládce démonů
8.ďábel/ arciďábel
další jednotky:
1.troglodyt/ pekelný troglodyt
HVOZD
základní dovednost: šamanství
1.víla/ dryáda
2.bílý tygr/ stříbrný tygr
3.elf/ elfí král
4.druid/ druidský stařešina
5.jednorožec/ zlatý jednorožec
6.ent/ prastarý ent
7.zelený drak/ smaragdový drak
8.ohnivý pták/ fénix
další jednotky:
1.zelený skřítek/ chaun
2.čertík/ chaun
4.plamený živel/ ohnivý elementál
4.větrný živel/ vzušný elementál
4.vodní živel/ vodní elementál
4.kamenný živel/ zemský elementál
5.létající oř/ pegas
TVRZ
základní dovednost: odvaha
základní jednotky:
1.vlk/ horský vlk
2.kentaur/ kentauří vojevůdce
3.rváč/ bersekr
4.harpyje/ harpyjí královna
5.zlobr/ zlobří mág
6.obr/ kyklop
7.roch/ hromový pták
8.nestvůra/ behemot
další jednotky:
1.tpaslík/ lord trpaslík
2.gnol/ gnolský nájezdník
KOBKA
zákaldní dovednost: magická clona
základní jednotky:
1.zvěd/ vrah
2.medúza/ královna medúz
3.minotaur/ strážce minotaurů
4.ještěr/ bazilišek
5.gorgona/ mocná gorgona
6.temná fúrie/ krvavá fúrie
7.hydra/ hlubinná hydra
8.stínový drak/ černý drak
další jednotky:
1.skřet/ skřetí náčelník
2.oko děsu/ oko zla
3.trol/ trolí náčelník
7.mantikora/ škorpikora
7.čarodějka stínů/ matka temnot
Něco jsem pozměnil něco nechal jak bylo
NEKROPOLIS
základní dovednost: nekromancie
základní jednotky:
1.kostlivec/ kostlivý lučištník
2.mrtvola/ zombie
3.duch/ spektra
4.upír/ pán upírů
5.zjevení/ přízrak
6.lich/ arcilich
7.černý jezdec/ zemný jezdec
8.kostěný drak/ přízračný drak
další jednotky:
1.mumie/ mumie faraón
6.morový zabiják/ temnonoš
EDEN
základní dovednost: protiútok
základní jednotky:
1.rolník/ domoobrana
2.lukostřelec/ kušník
3.panoš/ páže
4.gryf/ královský gryf
5.rytíř/ šermíř
6.kněz/ fanatik
7.jezdec/ paladin
8.anděl/ archanděl
další jednotky:
6.léčitel/ světlonoš
AKADEMIE
základní dovednost: alchymie
základní jednotky:
1.gremlin/ mistr gremlin
2.kamenný chrlič/ obsidiánový chrlič
3.ocelový golem/ zlatý golem
4.mág/ arcimág
5.naga/ královna nag
6.džin/ džin sultán
7.sfinga/ sfinga velekněžna
8.kolos/ titán
další jednotky:
1.hobit/ vůdce hobitů
PEKLO
základní dovednost: brána pekel
základní jednotky:
1.ďáblík/ rarach
2.gog/ magog
3.pekelný pes/ kerberos
4.sukuba/ paní sukub
5.pekelný oř/ noční můra
6.efrit/ efrit sultán
7.sluha démonů/ vládce démonů
8.ďábel/ arciďábel
další jednotky:
1.troglodyt/ pekelný troglodyt
HVOZD
základní dovednost: šamanství
1.víla/ dryáda
2.bílý tygr/ stříbrný tygr
3.elf/ elfí král
4.druid/ druidský stařešina
5.jednorožec/ zlatý jednorožec
6.ent/ prastarý ent
7.zelený drak/ smaragdový drak
8.ohnivý pták/ fénix
další jednotky:
1.zelený skřítek/ chaun
2.čertík/ chaun
4.plamený živel/ ohnivý elementál
4.větrný živel/ vzušný elementál
4.vodní živel/ vodní elementál
4.kamenný živel/ zemský elementál
5.létající oř/ pegas
TVRZ
základní dovednost: odvaha
základní jednotky:
1.vlk/ horský vlk
2.kentaur/ kentauří vojevůdce
3.rváč/ bersekr
4.harpyje/ harpyjí královna
5.zlobr/ zlobří mág
6.obr/ kyklop
7.roch/ hromový pták
8.nestvůra/ behemot
další jednotky:
1.tpaslík/ lord trpaslík
2.gnol/ gnolský nájezdník
KOBKA
zákaldní dovednost: magická clona
základní jednotky:
1.zvěd/ vrah
2.medúza/ královna medúz
3.minotaur/ strážce minotaurů
4.ještěr/ bazilišek
5.gorgona/ mocná gorgona
6.temná fúrie/ krvavá fúrie
7.hydra/ hlubinná hydra
8.stínový drak/ černý drak
další jednotky:
1.skřet/ skřetí náčelník
2.oko děsu/ oko zla
3.trol/ trolí náčelník
7.mantikora/ škorpikora
7.čarodějka stínů/ matka temnot
Myslím, že by se našlo dost lidí kterým by se to zamlouvalo, ale je taky na tom dost vidět, že by jsem se tím vrátili vlastně k H3. nejspíš by takovéhle rapidní změny už neudělali, spíš by přidali novu rasu a jak i bohužel vím, tak i když jim pošleš návrh, tak ti nedají ani odpověď o tom, že jim to došlo. Takže věr a dofej stejně jako já, že se náhodou něco z toho splní a bude to zase nějaké doplnění pro ty z nás co na v H5 ještě něco chybí.
Nemám moc času takže zatím napíšu jen k tomuhle.
KOBKA
Magická clona
Základní dovednosti:
ZÁKLADNÍ MAGICKÁ CLONA- jednotky pod hrdinovým velením jsou odolné proti jakémukoliv magickému elementu o 5%.
LEPŠÍ MAGICKÁ CLONA-jednotky pod hrdinovým velením jsou odolné proti jakémukoliv magickému elementu o 10%.Jednotky také mohou odrazit kouzlo na náhodně vybraný cíl při šanci 5%.
EXPERTNÍ MAGICKÁ CLONA-jednotky pod hrdinovým velením jsou odolné proti jakémukoliv magickému elementu o 25%.Jednotky také mohou odrazit kouzlo na náhodně vybraný cíl při šanci 15%.
DOKONALÁ MAGICKÁ CLONA-jednotky pod hrdinovým velením jsou odolné proti jakémukoliv magickému elementu o 50%.Jednotky také mohou odrazit kouzlo na náhodně vybraný cíl při šanci 30%
Druhotné dovednosti:
ODRÁŽENÍ MAGIE- spřátelené jednotky na, které je nepřítelem seslán určitý magický element, je odražen na hráčem vybranou jednotku.
POHLCOVÁNÍ MAGIE-přátelené jednotky na, které je nepřítelem seslán určitý magický element, mohou pohltit všechnu cenu many seslaného kouzla, která byla nepřítelem spotřebována a předat ji hrdinovi i přes jeho limit many.
MAGICKÝ ODKLON-odražené kouzlo může při 50% šanci působit dvojnásobné účinky.
MAGICKÁ STABILITA-umožňuje hrdinovi využít všechny možné výhody (odrážení magie, pohlcování magie a magický odklon) a síla hrdinových kouzel se zdvojnásobí
KOBKA
Magická clona
Základní dovednosti:
ZÁKLADNÍ MAGICKÁ CLONA- jednotky pod hrdinovým velením jsou odolné proti jakémukoliv magickému elementu o 5%.
LEPŠÍ MAGICKÁ CLONA-jednotky pod hrdinovým velením jsou odolné proti jakémukoliv magickému elementu o 10%.Jednotky také mohou odrazit kouzlo na náhodně vybraný cíl při šanci 5%.
EXPERTNÍ MAGICKÁ CLONA-jednotky pod hrdinovým velením jsou odolné proti jakémukoliv magickému elementu o 25%.Jednotky také mohou odrazit kouzlo na náhodně vybraný cíl při šanci 15%.
DOKONALÁ MAGICKÁ CLONA-jednotky pod hrdinovým velením jsou odolné proti jakémukoliv magickému elementu o 50%.Jednotky také mohou odrazit kouzlo na náhodně vybraný cíl při šanci 30%
Druhotné dovednosti:
ODRÁŽENÍ MAGIE- spřátelené jednotky na, které je nepřítelem seslán určitý magický element, je odražen na hráčem vybranou jednotku.
POHLCOVÁNÍ MAGIE-přátelené jednotky na, které je nepřítelem seslán určitý magický element, mohou pohltit všechnu cenu many seslaného kouzla, která byla nepřítelem spotřebována a předat ji hrdinovi i přes jeho limit many.
MAGICKÝ ODKLON-odražené kouzlo může při 50% šanci působit dvojnásobné účinky.
MAGICKÁ STABILITA-umožňuje hrdinovi využít všechny možné výhody (odrážení magie, pohlcování magie a magický odklon) a síla hrdinových kouzel se zdvojnásobí
to pekom7: proc??? jak te tohle napadlo??? odrazeni kouzel a jemne zachazeni s nimi ovladaji magove z akademie, temni elfove k ni maji jakýsi surovejsi a brualnejsi pristup, a proto si mylsim ze je lepsi ze kdyz hrdinove kobky snizuji nepratelske rezistence a umi zvysovat efekt kouzel, nez aby nepratelska kouzla odrazeli a pohlcovali
pekom7 wrote:To je tvůj názor.Mně to příjde výhodnější a mnohem využitelnější.
myslis??? tak s tim si dovolim nesouhlasit. v kolika sopubojich narazis na kouzlicho nepritele??? jo jasne, pokud proti tobe bude nekdo kouzlit je to (mozna) super, ale ve vetsine souboju nikdo proti tobe nekouzli, takze je ti to na nic a pokud bych s tebou hral multiplayer a tys mel tuhle schopnost tak bych radsi kouzlil na svoje jednotky nejaky podpurny kouzla nebo utocil hrdinou "rucne", takze by ti vsechny ty schopnosti byly zase na nic.
opravdu si myslis ze to dokaze konkurovat nekromancii, runam ci cemukoliv jinymu???
Proto se to jmenuje návrh o úpravu. Ale je fakt, že je to jen vytažený z 3 dohromady s mixem wogu a to Nival nechtěl, tohle je nesplnitelný pokud to nevytvoří někdo jiný, pokud půjde o nějaké vytvoření tak bych být tebou vymysle něco jako ty alchymisty co tu někde máš i když bys třeba si vzal nějaká monstra ze starších dílů.
Já jsem ani nechtěl nic nového vymýšlet.Jen jsem chtěl dát návrh, jak by se mi líbilo uspořádání jednotek a trochu upravit dovednotsti, tak aby mi vyhovovaly.Já ani po vás nechci, aby jste s tím souhlasili, ale myslím si, že moje uspořádání jednotek kombinované z Heroes III, IV a V je různorodější a rozmanitější.
A ještě k odrážení magie: Myslím si, že pokud budeš bojovat s nestvůrou nebo hráčem, který umí kouzlit (a těch je v Hereos poměrně dost) bude se ti to hodit.Nepřítel po tobě sešle kozlo (ať ničivé či kouzlo prokletí) a místo toho, aby to uškodilo tvým jednotkám je šance, že se kouzlo pohltí (=>nebude mít žádný účinek) nebo se odrazí na vybranou nepřátelskou jednotku.A já si myslím, že pokud bys hrál proti hodně silnému nepříteli a on by měl tuto schopnost, tak by jsi nemohl moc používat destruktivní nebo kuzla prokletí a pokud by jsi ho chtěl porazit, tak by ti jenom útočná síla hrdiny byla málo platná.
A tady nejde o originalitu, copak nemůžu zveřejnit nějakou úpravu, aniž by tu někdo prohlašoval, že to je jen kopie a kombinace již existujících jednotek!A navíc, nebudu přece překopávat celou hru, když mi určité věci vyhovují.
A ještě k odrážení magie: Myslím si, že pokud budeš bojovat s nestvůrou nebo hráčem, který umí kouzlit (a těch je v Hereos poměrně dost) bude se ti to hodit.Nepřítel po tobě sešle kozlo (ať ničivé či kouzlo prokletí) a místo toho, aby to uškodilo tvým jednotkám je šance, že se kouzlo pohltí (=>nebude mít žádný účinek) nebo se odrazí na vybranou nepřátelskou jednotku.A já si myslím, že pokud bys hrál proti hodně silnému nepříteli a on by měl tuto schopnost, tak by jsi nemohl moc používat destruktivní nebo kuzla prokletí a pokud by jsi ho chtěl porazit, tak by ti jenom útočná síla hrdiny byla málo platná.
A tady nejde o originalitu, copak nemůžu zveřejnit nějakou úpravu, aniž by tu někdo prohlašoval, že to je jen kopie a kombinace již existujících jednotek!A navíc, nebudu přece překopávat celou hru, když mi určité věci vyhovují.
- Krvavá fůrie
Re: Můj návrh o úpravu jednotek a schopností
Myslím si že jednotky už budou víc Heroes III než z Heroes V promiň ale dal sji tam jednotky z Trojek ale jinak nic!
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Krvavá fůrie wrote:Myslím si že jednotky už budou víc Heroes III než z Heroes V promiň ale dal sji tam jednotky z Trojek ale jinak nic!
o oni to tady už psali Krevíku ale mě se to líbí a měla bys bejt ráda že ses přehoupla na jednotku 6.lvl
- Krvavá fůrie
Mně nejde o úrovně!A neříkej mi krevíku!Zajmalo by mně jak by ty jednotky vypadaly!A jak říkám jedenotky z Heroes III....
- Krvavá fůrie
A jávím že to tu psaly ty šplhoune Arantira!
- StreetX38
To víš že jo Krevíku. To Ornella: Díky za nápad na její přezdívku.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden