Čau lidi, v 5. misi jsem vytuhl a nevím jak dál. Přečetl jsem všchny příspěvky, ale nic mi nefunguje. Dokonce jsem vykostil všechny hrdiny pekla, dobyl jejich hrad, poslal jsem Gordika za bránu jihovýchodně od pekelného hradu, ale stojí tam jak ocas a nic se neděje. Jak mám přivolat nikolaje.
Dík moc.
5. mise Zákys
Jasný, to je základní podmínka, abzch přežil první týden. Včera jsem dokonce restartoval misi, dobyl hrad, osvobodil Isabel, vykostil červenýho šmejda, prošel 100% mapy, ale čas stále jen ubíhá a nic se neděje. Stojím s Gordikem za branou v jihozápadním rohu a čekám, jestli se neobjeví Nikolaj.
Dík za odpověď.
Dík za odpověď.
ElGreco wrote:Jasný, to je základní podmínka, abzch přežil první týden. Včera jsem dokonce restartoval misi, dobyl hrad, osvobodil Isabel, vykostil červenýho šmejda, prošel 100% mapy, ale čas stále jen ubíhá a nic se neděje. Stojím s Gordikem za branou v jihozápadním rohu a čekám, jestli se neobjeví Nikolaj.
Dík za odpověď.
a neměl bys být v jiho východním rohu?
"Пошел ты!"
-
LordThonar
Re:
ElGreco wrote:Jasný, to je základní podmínka, abzch přežil první týden. Včera jsem dokonce restartoval misi, dobyl hrad, osvobodil Isabel, vykostil červenýho šmejda, prošel 100% mapy, ale čas stále jen ubíhá a nic se neděje. Stojím s Gordikem za branou v jihozápadním rohu a čekám, jestli se neobjeví Nikolaj.
Dík za odpověď.
Vykosit červenýho hráče nemůžeš,na konci musí Nikolaje zabít Agrael a pak MISION COMPLETE
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!